Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utántölthetem a hűtővizet...

Utántölthetem a hűtővizet másmilyen fagyállóval?

Figyelt kérdés
Most rózsaszín színű -72C-os van benne, de kell hozzá töltenem. Teljesen laikusként kérdezem, hozzá tölthetem a zöld -35C-ost?
2016. okt. 22. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány fokos most a cucc? Ha megvan a -20 és nem kell hozzá sok akkor lökhetsz bele ioncserélt vizet is.
2016. okt. 22. 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:
honnan tudom megállapítani, hogy hány fokos most?
2016. okt. 22. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Benzinkúton be tudják mérni neked.
2016. okt. 22. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szerencsés keverni, ha ezt kifejezetten nem tüntetik fel az adott anyag flakonján akkor ne tedd. Ha nem tudod milyen az ami benne van (nem elég a szín és fagypont) akkor inkább le kell cserélni az egészet, mondjuk időnként akkor is érdemes, ha nincs előírva az autóhoz a csere. Jó minőségű fagyállók bírhatják 10 évig is akár, akkor nem voltak gyakran vizezve. De ezután már a hűtő kilyukadását kockáztatjuk.
2016. okt. 23. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak sárgát ne tölts bele :o) Tudod mi a sárga fagyálló?
2016. okt. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!