Mi lesz velunk ha kijon az uj trafipax rendszer?
Ha 50 helyett 51el mesz,akkor is buntet a rendszer.
Hogy bizonyitod be pl ,hogy nem helyes a muszer adata?

#19 Az, hogy leállsz bizonygatni hogy nincs baj az idegeiddel miután kijelented, hogy idegbeteg vagy, az tényleg nagyon sokat elmond rólad, egyetértek. :)
Jó 35 éves szívrohamot! 🤣🙂

Semmi? Az objektív marad változatlan, a félreállítós pedig eddig is +3 után büntetett, most ez lesz +1. Ezen mi olyan tragédia?
Inkább azt vezetnék be végre, hogy a szinte üres úton 90-es szakaszon aki 70-nel megy azt ugyanúgy büntessék meg 30 ezerre és minél lassabban megy unyaúgy 45, 60, 90 ezer stb.

És az autók sebességmérője a pontos sebességet fogja mutatni? Ki fogja azokat bekalibrálni és milyen hibahatárral?
Mert, ha az alkalmatlan arra (márpedig alkalmatlan), hogy +-0 km/h tévedéssel mutassa a valódi sebességet, akkor hogy vonhatnak felelősségre 51 km/h-ért? Egyáltalán, hol mérethetnénk be a kilométeróránk pontosságát? És ki kötelezhetne erre?
Vagy menjen mindenki a biztonság kedvéért 40 km/h-val ötvenes táblánál? Nonszensz.
Hülye intézkedés.
Ahelyett, hogy inkább a valódi gyorshajtókat kapnák el és vonnák ki a forgalomból!

Miért kell a hülyeséget terjeszteni?!
Egyrészt már kijött, május 1-től.
Másrészt nem fogsz 50-nél 51-re csekket kapni ezután sem.

Én ezt a "nem pontos az autóm órája" f*szságot nem értem, amit #24 is zagyvál.
Az autó órája túloz. Hajszálpontosan azért, hogy segítsen betartani a sebességkorlátot. Ezért létezik. Ezért találták ki sok évtizeddel ezelőtt. És évtizedeken át soha nem volt rá panasz. Erre most jön a magyar és kitalálja, hogy pont a gyorshajtás elkerülését segítő funkció miatt fog csekket kapni. :DDDD
Nem bazmeg, azért fogsz csekket kapni, mert gyorsan hajtasz. Ha csekket kapsz, csak magadnak köszönheted, hülye vagy, törődj bele, ennyi. 50-es táblánál a kilométeróra mutat kb. 53-mat, azaz óra szerint még egy picit túl is lépheted az 50-et úgy, hogy közben szabályos maradsz. De ha te bőven 50 fölött mész, akkor ne csodálkozzál már, hogy az a valóságban is 50 fölött van.
Ekkora idióta is csak a tipikus magyar autós lehet... és milyen sok helyen olvastam ezt bazmeg, elkeserítő.

Mosasd ki a szádat, utána kommentelj ide!
Szerinted mindenkinek tudnia kellene, hogy az autók kilométerórája kissé magasabb sebességet mutat a valóságnál? Meg, hogy ezt direkt így tervezték? Meg, hogy pontosan mennyivel mutat többet?
Szerinted mikor lett erről tájékoztatva a közvélemény???
Képzeld, én nem tudtam mindezeket, bár sejtettem, hogy többet mutat, és azt is sejtettem, hogy ez szándékos.
Mellesleg ugyan honnan veszed, hogy én gyorshajtok? Nem tűnt fel, hogy pont az volt a problémám, hogy pontos kilométeróra nélkül nem tudhatjuk, mennyivel megyünk valójában, és ez csak akkor lehet probléma, ha a megengedett sebességhatár környékén autózunk? És ezért igazságtalannak érezném, ha megbüntetnének? Bocs, de arra azért te is rájöhettél volna, hogy, ha jócskán túllépném a megengedett sebességkorlátot, akkor tűpontos kilométeróra nélkül is tudnék róla, hogy éppen gyorshajtok!
Úgy néz ki, kettőnk közül nem én vagyok az idióta...

#28 Soha nem mondtam, hogy tudnod kell. Hétköznapi emberként neked egyetlen dolgot kell tudnod: ha kint van az 50-es tábla, akkor ne menj gyorsabban 50-nél. Ennyi. Szerintem ez egy baromi egyszerű koncepció, számodra mégis problémát okoz. Volt neked gyerekkorodban színeződ? Tudod mi a feladat, nem? Maradj a vonalon belül. Minden 3 éves képes ezt megérteni, elég egyszerű játékszabály. És érdekes, amikor a kisgyerek hibázik és átlépi a vonalat, soha nem a ceruzát hibáztatja. Erre itt vagy te, ki tudja hány éves és előadod, hogy a gyorshajtás az óra hibája, mert pontatlan. Nem tudsz a vonalon belül maradni és a ceruzát hibáztatod.
Szóval de, kettőnk közül még mindig te vagy...

Hallottál te olyanról, hogy mérési pontatlanság? Mérési pontatlanságon belül büntetni pedig azt jelenti, hogy az illető vagy nem érti a dolgát, vagy etikátlan. De mindenképpen logikátlan.
Nehéz felfogású vagy, de, hogy a te hasonlatoddal éljek: ha neked egy olyan színezőt kellene színezned, ahol nem a megrajzolt körvonalat kellene tartanod, hanem X mm-rel odébbit, X pedig ismeretlen, és fekete pontot adna a tanító, amit egy kicsit is kimész a láthatatlan vonalból, akkor vajon mit szólnál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!