Mi lesz velunk ha kijon az uj trafipax rendszer?
Figyelt kérdés
Ha 50 helyett 51el mesz,akkor is buntet a rendszer.
Hogy bizonyitod be pl ,hogy nem helyes a muszer adata?
2023. máj. 5. 12:56
11/40 anonim 

válasza:

Mondjuk betartjátok a szabályokat, erre nem gondoltál?
12/40 anonim 

válasza:

#11 Azért 50nel lenni hosszú távon idegőrlő tud lenni….
13/40 anonim 

válasza:

Szerintem, ha nem bírják az idegeid az 50-el haladást, akkor inkább ne ülj volán mögé, mert ennél nagyobb stressz is érhet a forgalomban.
14/40 anonim 

válasza:

#13 Az idegeimmel nincs baj csak nem betépve vezetek😀
15/40 anonim 

válasza:

Kell venni egy 1.0 swiftet és máris be fogod tartani a sebességhatárt, nem megy és félelmetes :D
16/40 anonim 

válasza:

#14 Nem igazán férnek meg az "idegbeteg vagyok ha 50-nel kell menni" és "nincs baj az idegeimmel" mondatok egymás mellett.
17/40 A kérdező kommentje:
"Kell venni egy 1.0 swiftet és máris be fogod tartani a sebességhatárt, nem megy és félelmetes :D"
Hja de csereld ki a belét egy Kawasaki Ninja ZX-14R motorra :)
2023. máj. 5. 13:45
18/40 anonim 

válasza:

#16 Nem látok közvetlen összefüggést a kettő közt. De te menj 50nel nyugodtan. Bár kb biciklizhetnél is ennyi erővel.
19/40 anonim 

válasza:

#18 Nem? Tényleg? Semmit? Akkor nem csak az idegeiddel, hanem az értelmi szinteddel is probléma van.
20/40 anonim 

válasza:

#19 Szerintem éppen eleget bizonyít az idegrendszerem azzal hogy ilyen hülyékkel letudok állni pulzusszám/ vérnyomás emelkedés nélkül.🤡
Jó biciklizést!🤣🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!