Mi lesz velunk ha kijon az uj trafipax rendszer?
Figyelt kérdés
Ha 50 helyett 51el mesz,akkor is buntet a rendszer.
Hogy bizonyitod be pl ,hogy nem helyes a muszer adata?
2023. máj. 5. 12:56
1/40 anonim 

válasza:

Milyen műszer adata? Az autók órája amúgy is csal, tehát legalább aszerint 55 km/órával kell menned hogy büntit kapj. A trafipax meg nyilván hitelesítve lesz.
2/40 nemaRendőrség 

válasza:

Hitelesített műszer, sehogy.
Figyelni kell majd, nekem szimpatikus hogy a törvényt elkezdik betartatni. Mindenki úgy kezelte az 50-es táblákat mint a 60ast, zebravédő harmincas táblákat meg nem is látták
3/40 anonim 

válasza:

Ahogy előttem is mondták, a traffipaxokat hitelesíteni kell X időnként. Ha hitelesítve voltál mikor bemértek akkor nincs helye fellebbezésnek vagy tévedésnek.
4/40 anonim 

válasza:

Aztán micsoda tragédia, hogy a maximum 50 végre 50 lesz és nem 53 meg 63. Mégis mi lenne? Nem mész 50-nél gyorsabban.
5/40 A kérdező kommentje:
Es a sávok kozott cickalmanyozó motorosok? na azokkal mi lesz? Rendszamuk is le van takarva vagy piszkos es olvashatatlan.
Mesz az uton, egyenes szakaszon. Docogsz 45el.
Majd jon a motoros a felezon es elhuz melletted 60 al.
A trafipax bevillan, ott vagy rajta.
Es kapod a buntetest mint autos,mert a te rendszamodra fokuszalt a kamera.
Na ezt hogy oldjak meg?
2023. máj. 5. 13:03
6/40 anonim 

válasza:

Nem olvastátok el elég sokan az egész cikket. Ha nem állítanak meg, ugyanúgy marad a 15-20 km rátartás. Ha megállítanak, akkor büntethetnek 50-es táblánál 51-től.
7/40 A kérdező kommentje:
Eddig is +5 el mentem. Mar megszoktam. Fursa lesz..
2023. máj. 5. 13:06
9/40 A kérdező kommentje:
mondjuk ha a B░zi Geri-n mulik akkor hamarosan mar bp-i autos kozlekedes se lesz.
2023. máj. 5. 13:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!