Érdemes autóra sárfogót felrakni?
Én hátulra tettem. Vettem az autómhoz gyárit még új korában.
Az előző autóm hátsó lökhárítójának az alja a kerekek mögött tele volt kavicsfelverődéssel. Néhol a fekete műanyagig le volt nyúzva a fényezés. Oké, hogy nem feltűnő helyen van, csak akkor látszik, ha az ember alánéz, meg műanyag, nem okoz különösebb gondot, de engem zavart. Ezért az újra már az elején feltettem. Talán abban is segít valamit, hogy kisebb eséllyel lövök kavicsot a mögöttem jövő szélvédőjére.
Az első kerekek mögé is lehetne rakni. Gyáriban van olyan is. De ott nem láttam ebből adódó gondot, felverődést. Na meg elöl a küszöbre, fém karosszériára kellene feltenni. Lehet alaptalan a félelmem, de sok év alatt ha megáll mögötte a víz, lassan szárad csak ki, nem biztos, hogy használ a kocsinak. Ezért oda nem raktam. Hátul a műanyag lökhárító végére van felfogatva. Ott ilyen gond nem lehet.
#3.
"néhol a fekete műanyagig le volt nyúzva a fényezés"
Ezt a jelenséget sajnos ismerjük, de a műanyag dolgok itt másodlagosak.
A kérdező kimondottan a rozsdásodás miatt aggódik.
Igen, tisztában vagyok vele. De köszönöm a nyomatékosítást, elolvastam a kérdést.
Másodlagos, de az én szememet bántotta, zavart. Rozsdásodás, korrózióvédelmi szempontjából szerintem nincs túlzott jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!