Az új abroncsok beleérnek a sárfogó gumiba?
Nem rég rakattam új abroncsokat az autóra és egy bizonyos kormányállásnál súrlódó hangot hallottam, megnéztem, az abroncs beleért a sárfogó gumiba. Azelőtt ilyet sosem tapasztaltam. Mi lehet az oka, hogy pont most jelentkezett? Az a fél centi, amivel nagyobb az új abroncs mintázatmélysége, az számítana ennyit vajon?
Levehetem a sárfogót? Vagy nagy szükség van rá? Milyen hátránya lehet?
Köszönöm!
Ugyanakkora méretű gumit rakattárá, mint amilyen az előző volt? Mert akkor nem szabadna beleérnie a kerékjáratban sehol. Ha igen, akkor azt kellene megnézni, hogy az autódhoz megfelelő méretű gumit használsz, mert az se mindegy. De az is lehet hogy a sárvédő felfogatása adta meg magát, talán kicsit csüng és ezért van súrlódás köztük. Egyébként fél centi bordázatkülömbségnek nem szabadna ilyen eredményt okozni. A védő eltávolításával azt éred el, hogy a kerék által felhordott esővizet, szennyeződést stb... erős rozsdálodáshoz fog vezetni, tehát nem véletlenül hìvják védőnek. Azt semmiképpen ne szedd le, itt más lesz a probléma.
Ez az én véleményem.
Köszi!
Ugyanakkora méretű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!