GuestUser kérdése:
Első keréknél sárvédő gumi új autónàl fel szokott lenni "ragasztva"? Hogy nem látszik? Aztán lejön?
Figyelt kérdés
Hello. A kérdést konkretizálnám:)
Van egy mostanában vasarolt auto, amin a napokban feltunt hogy az elso kerekek elott az elso lokharito alján log az a teglalap alaku szurkes fekete gumilap amit elvileg sárfogonak hivunk. Mivel ez csak most tunt fel néhány napja, szinte biztos vagyok benne hogy pár nappal azelott nem volt. Fényképen látom hogy nem volt még ott..Azért talán elképzelheto hogy fel szokott lenni ragasztva és néhány km vezetés kozben, kisebb hepehupák után elenged es onnantol kezdve lecsung? Elso rendszámtába detto. A két széle nem fekszik rá a lokharitora csak a kozepe és ugy latom a ket szélén valami patent van, az szokott elengedni? Sok uj autot latok igy..
2022. jún. 4. 16:59
1/2 anonim válasza:
nem tudom, az én autóim egyikén sincs a kerék előtt téglalap alakú szürkés gumilap. :D :D :D
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor tessék jobban megfigyelni az utcán parkoló kocsikat :D
2022. jún. 4. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!