Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Termosztátnál szökik a víz,...

Termosztátnál szökik a víz, hiába van hozzá tömítés akkor is szökik, motortömítő pasztával megkentem szintén szivárog, mivel lehetne megakadályozni valahogy a szivárgást?

Figyelt kérdés

Hiába kentem meg, hol itt hol ott szökik a víz cseppenként….

Vagy ezeknek a motortömítő pasztáknak mennyi a száradási idejük? Közel másfél óra száradás után is kicsit folyós volt…. Várjak vele egy teljes napot akkor vagy mit használjak helyette?

2023. máj. 4. 18:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Vékonyan is kentem, vastagon is… hiába.
2023. máj. 4. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát biztos rosszul kened vagy rossz tömítőt használsz.

Hő és olajálló szilikont kenj oda ott biztos nem fog soha folyni semmi.

2023. máj. 4. 19:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Körbe kentem vékonyan nem volt jó, utána már vastagon úgysem volt jó, sőt vastagon inkább rosszabb volt mint vékonyan.

Majd kicserélem a tömítést meg veszek inkább másfajta tömítőt akkor, jobbat nem tudok..

2023. máj. 4. 19:47
 4/4 krwkco ***** válasza:

Nem lehet, hogy a termosztátház van eldeformálódva vagy elrepedve? Akkor abból kell újat venni.

Vagy nincs ott egy cső csatlakozása? (Ez autónként változó.) Akkor talán a csonk vagy a cső repedt.

2023. máj. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!