Első autónak érdemes 2008-2011-es Honda Accordot venni? Emellett milyen motorral érdemes venni?
Figyelt kérdés
Első autónak gondoltam, ilyen 3,3.5 milliót költenék rá. Érdemes-e 10+ éves autót venni ha a továbbiakban nem szeretném az autó többszörösét rákölteni?Milyen tapasztalatotok van velük?2023. máj. 4. 01:18
2/6 anonim válasza:
Hondát és Toyotát mindig érdemes venni.
3/6 anonim válasza:
Érdemes, a dízelesek sem rosszak a 8. genes accordokból.Viszont mostanában vagy ne vegyél, vagy csak ha élet-halál kérdése.Nagyon el vannak szállva a 8. generációs accordok árai, de már lassacskán, de elindultak lefelé.
4/6 anonim válasza:
2008-as autóért 3-3,5 millió ft nevetségesen sok. Honda mindig is a legdrágább márkák között volt, van nála sokkal jobb ár-érték arányú. Első autónak pedig nem vennék ennyiért autót. Megtanulni 1-1,5 milliós autón vezetni, aztán venni olyat amilyet akarsz. Ha jó a motor és nem rohad a kaszni egy autón, akkor túl nagy költségek nem nagyon lehetnek. Alapos átvizsgálás és jól is lehet járni, de lutri akkor is a használtautó.
5/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mekkora a keret. En is nezegettem a benzines verziókat, de szintén túlárazottnak tartottam, 3 millába csak sokat futott peldanyok voltak.
6/6 anonim válasza:
Hegesztettem már ki, rettentően el volt rohadva a hanyag használat miatt. SOHA nem mosták le, csak az eső ami áztatta. A kerékjáratokból nem volt kimosva a sár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!