Miért szoktak visszavinni emberek 1-2 hét után autót a kereskedőnek?

"A kereskedő ilyen esetben hogy szokta visszavenni az autót?"
Vélhetően olcsóbban, mint amennyiért eladta. Neki nem probléma, ha visszaviszik, minden tranzakción nyer.

Ezernyi oka lehet ennek egyébként.
Én is vettem úgy autót hogy amikor néztem akkor személyesen mentem oda és mondta a kereskedő hogy már elkelt ki is fizették így ne is nézzem meg mert viszik átiratni meg minden. Aztán nem találtam számomra megfelelőt és mentem tovább. Aztán 1 hónappal késöb visszamentem mert láttam az oldalán hogy érkeztek újabb autók így visszamentem megnéztem egy kiszemelt járgányt de nem nyerte el a tetszésemet 1-2 dolog miatt, aztán feltűnt hogy amit kinéztem de mondta hogy már eladta újra ott volt, kint volt az eladó tábla is meg minden. Akkor kérdeztem tőle hogy lehet az hogy 1 hónappal ezelőtt megvették mert mondta hogy ne is nézzem, aztán mégis ott van az autó. Akkor mondta hogy még mielőtt azt hinném hogy problémás az autó, nem, csak az illető akinek eladta meggondolta magát és visszavitte az autót. Persze nekem nagyon tetszett és azt akartam de azért bennem volt az hogy lehet csak kamuzott és valószínű van valami baja az autónak. Aztán végül annyira akartam hogy megbeszéltem vele hogy elvinném átvizsgáltatni, nyitott volt a dolgora mondta hogy nyugodtan mondjam meg hova kell vinni és mikor és utána ha még érdekel akkor beszélhetünk vásárlástól. Egy jó ismerőshöz vittem elmeséltem hogy mi volt, mondta hogy tuti át akar verni mert szerinte oylan nem létezik hogy egy autót 1 hónap után visszavisznek, lehet hogy az aki visszavitte csinált valamit és amiatt rossz, de mondta hogy ha gondolom átnézi nekem de nagyon alaposan fogja mert tuti lesz valami. Igazából semmit nem talált ami probléma lenne, és az autó már lassan 5 éve megvan és nem volt még azóta sem komoly hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!