Vettem egy 2005-ös BMW 645Ci -t és 2 hét után mikor szervizbe vittem fura kopogó hang miatt akkor 900 ezres ajánlatot kaptam csak kopó alkatrészekre meg valamire a váltóval kapcsolatban, ez reális?
Azt mondja a szerelő, hogy "semmi komoly" de még is 900 ezer lenne a javítás? Mi lesz ha valami komoly lesz vele?
3 millióért vettem , de most 2 hét után 900 ezret nem akarnék rákölteni, a kereskedőnek visszavigyem? Ő azt mondta, hogy pöcc röff indul , teljesen hibátlan ilyenkor mi van?
AZ igaz egy 15 éves autónál ez még nem is komoly javítás.
Lesz még ez sokall komolyabb is, lesz mire költened a zsebpénzt.
Mi az, hogy "csak a kopó"? 4 féktárcsa + betét + olaj + vezérlés?
Mi az, hogy "valami a a váltóban"?
Simán lehet 900e a reális ára. Esetleg ha leírnád pontosan, hogy mire is kaptad...
Kopó alkatrészre egy kereskedőnél sincs garancia, ez teljesen normális. Vétel előtt tájékozódni kellene, hogy egy 15 éves prémium nagy motoros 6-os bimmerbe mi mennyibe kerül, mielőtt 3 lepedőért megveszed. A nepperek imádják az ilyen vevőket, de fel is vannak rá készülve, hogy teljesen világtalanok, úgy fog lepattintani, ahogy kell.
Hallgasd meg az elején pont erről beszél.
Vidd el még 2 szerelőhöz. Mindenki mást fog mondani.
900 az lehúzás. Annyiért felujitod a váltót, lecseréled a fékeket és a fél futóművet (némi unix-bárdi kedvezménnyel).
De elcserélem veled egy 330ci e46ra 1:1ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!