Mennyire lehet olyan kamionsofőr munkát találni ahol 2 hetet kell dolgozni és 2 hét szabad?
Belföldön életemben nem hallottam ilyenről.
Nemzetköziben szerintem a legtöbb óriás multinál megoldható. Fizetés szerinted mennyi? Kb fele annak amit négy hétre ígérgetnek, napidíjas rendszerben nem kell atomfizika, hogy kiszámold.
"45 ös pihenöt kötezelzö csinálni a tachográf mindenkire vonatkozik."
Kamionsofőr vagy te egyáltalán? Ha igen akkor vannak gondok. 24-es rövidítettről nem hallottál?
na fasza :D
Már megint valami kölyök idekeveredett az ETS2 után. Én meg még próbáltam segíteni :)
3/1 és 2/1 felosztásban vannak nemzetközi melók én utóbbit választottam . Belföldön nincs ilyen vagy napizós vagy hetelős van azaz akkor max hétvégén vagy otthon és kész.
Nekem a 2/1 hét felosztás bőven jó, ha több idő kell akkor meg fogom ki veszek 1 hét szabit és akkor egyből van 2 hetem szabad amiből 1 az alap pihenő a másik hét meg a szabadság
Ki gondolta volna, hogy közöd sincs a kamionozáshoz :D
De azért dumálsz itt a tachográfról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!