Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kia Ceed benzinesben?

Kia Ceed benzinesben?

Figyelt kérdés

1. generációs Ceed-et vennék, lehetőleg 2M alatt.

Szerelőm azt mondja, hogy kivételesen egyik olyan autó aminél inkább a dízelt ajánlja.

1.4-es benzinesről én is sok rosszat hallottam.

az 1.6 is olyan rossz? Tényleg inkább kerülendő?

Évi 8 ezer km-re, azt is inkább 60-70%-ban városban tölti majd az autó, nem hiszem hogy egy dízel autó lenne a nekem legmegfelelőbb.

2023. máj. 3. 09:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

Ezekrol van valami statisztika, mert olyan erősen dobáloztom a szavakkal, mintha ott lenne elöttetek számszerűsítva, hogy a KIA szar.....

Mert én nem találtam, bárhogy is kutakodtam mielott megvettem.

Vannak tipus hibák, mint MINDEN autónál, és hibásodhat is meg egy egy darab, mint MINDEN autó.

Többször megy azért szerelőhőz, mert nincs karban tartva rendesen, mint azért mert szar a konstrukció...

És ez MINDEN autóra igaz.

2023. máj. 3. 13:44
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

Statisztika? Láttál már gyártót aki ezt közzé tette? Cikkeket, videókat szép számmal lehet találni.

[link]

2023. máj. 3. 14:14
 13/25 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Legelső találat Google-n! Aki lepontozott az még rákeresni sem tudott ezek szerint. De ott van a nemzetközi KIA károsultak csoportja is, meg a rengeteg szakértői vélemény a motorhibáról. Nem sz.r? Tényleg? Hát, ha neked jó, hogy 100e km és nagy eséllyel (> 80%) motort kell benne cserélni, akkor végülis nem baj. A te pénzed. Én csak jót akartam.

2023. máj. 3. 16:18
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Engem is lepkontoztak bár én a sajatomrol írtam meg nem ceed és Diesel is de ugyanolyan hulladek. Bele se akarok ülni hányok tőle, és nem az a baj hogy problémás. Hanem az hogy egy hulladék vezetni akkor legyen megbízható. De nincs benne semmi. Különben meg megvan de jaguarra cserélem, mert úgy vagyok hogyha milliókat fizetek javításra legalább örömmel tegyem.
2023. máj. 3. 16:28
 15/25 anonim ***** válasza:
13-as, belinkeltél egy PR cikket (a bizonyos kereskedőt reklámozza) egyetlen esetről.
2023. máj. 3. 17:17
 16/25 anonim ***** válasza:

"Engem is lepkontoztak bár én a sajatomrol írtam"

Írj a sajátodról, másik egyedi eset, ennyi alapján ne terjessz baromságot egy márkáról.

2023. máj. 3. 17:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Leírtam hol tudsz utánanézni, ha érdekel, nem fogok több oldalnyi linket betenni. Ha szerinted ez reklám volt, akkor nincs miről beszélni. Kötekedni menj át a KIA károsultak csoportjába és hangoztasd, hogy nem a KIA tehet a motorhibáról. Meglátjuk majd hányan esnek neked és kinek lesz igaza.
2023. máj. 3. 17:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Egyébként maga a KIA közölte le, hogy szerintük tök normális a totálkáros motor 100e km után, hiszen végtére az is csak kopóalkatrészekből áll össze. És mivel kopóalkatrészként kezelik, ezért nem vonatkozik rá a 7 év garancia. Na ennyit arról, hogy a kivételesen hosszú garanciaidő csak marketing, amivel a megbízhatóságot akarják suggallni, de amikor oda kerülne a sor, akkor kihátrálnak belőle.
2023. máj. 3. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
De ha sem a gyártónak, sem a károsultaknak, sem a szakvéleményeknek nem hiszel, akkor menj el személyesen egy KIA szervizbe is és nézz körül. Ha legalább 1 motorhibás KIA Ceed nem áll a parkolóban, akkor esküszöm megeszem a kalapomat.
2023. máj. 3. 17:25
 20/25 anonim ***** válasza:
27%

Ha elmegyek egy autoszerelőhöz, fog legalabb egy motorhobás ott állni minden márkából🤡🤡

Ezek még mindig csak szavak dobálozása mindenféle alátámasztás nelkül....

Jelentkezek ha eléri a 100.000 km.t, hogy bedoglott e a motor vahy nem...

Bohócok🤡🤡

2023. máj. 3. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!