Illetve milyen kompakt ferdehátút ajánlanátok 2 millióig?
2023. máj. 3. 09:51
2/25 anonim válasza:
a kia ceed 7 éves garanciáról híres. Az egyik lejobb autó. A szerelőt cseréld le. A debilek meg csak mondják...mondják...mondják...
2023. máj. 3. 10:05
3/25 A kérdező kommentje:
Oké, hogy 7 év gari, de nem új autóról beszélek, hanem 11-13 évesekről
2023. máj. 3. 10:10
4/25 anonim válasza:
Nagyon hozzáértő szerelő lehet mondhatom....
Egyik legmegbízhatóbb konstrukció ebből az időből. 1.4-es kicsit gyengécske, de ha ez nem számít, akkor nincs vele baj. 1.6 jobb választás, kicsit dinamikusabb.
2023. máj. 3. 10:23
5/25 anonim válasza:
Híres a garanciájáról a márka, meg persze arról, hogy mindenre jó a garanciájuk, csak arra nem, ami meghibásodásik rajta. Nézzük csak, mi is a Ceed leggyakoribb típushibája. Ja, igen. Az, hogy egytől-egyig motorhibás mindegyik.
2023. máj. 3. 10:24
6/25 anonim válasza:
#5 Honnan veszed ezt az irdatlan baromságot?
2023. máj. 3. 10:28
7/25 anonim válasza:
Szerintem is bharomsag, hiszen a Kia ceed-ek a legmegbízhatóbb autó típusok közé tartoznak, szokták mondani is, hogy a Kis a dél koreai Toyota. Na meg a Hyundai. De nemcsak az első generációs Ceed.
2023. máj. 3. 11:29
8/25 anonim válasza:
Így kérdező ezt ajánlanám, első generációs Kia Ceed 1.4 benzin, 109 lóerős, erős szívó benzines, gyakorlatilag bárhová elég az ereje. Kettes Fóka-ban a sima szívó 1.6-os gyengébb... Szóval kiváló választás.
2023. máj. 3. 11:31
9/25 anonim válasza:
Ha lehet menekülj a kia-tol , nekem nagyobb van még újabb de a 7 milliós autóra a gari lejárta után 2 hónappal a majdnem gazdasági totálkár meghibásodás az durva. (5.5 évesen 154e km, motor, üzemanyag ellátó rendszer , dpf, turbo, 3 millió forint köszönöm szépen, közben egy kínlódás minden perc benne ) Mindezt úgy hogy bemeseltem magamnak hogy haverom csak véletlen szívta meg egy másikkal. Nem, nem véletlen volt hanem a 7 év garival tusoljak el hogy szar a kocsi hiszen nem kerül be stetiszikaba mert addig a kia javítja így független cégekhez nem kerül.
Vegyél hondat, egy accordot cseréltem ilyen kia hulladekra, a Hondara olaj és fék volt a költes, és nem bohóc szerelők dobaloznak a milliós tételekkel azt vagy jó lesz vagy nem.
2023. máj. 3. 11:42
10/25 anonim válasza:
A Kia/Hyundai az az autó, ahol legalább olyan káros az előítélet, mint mondjuk a VW-nél. Csak itt a másik irányba. A garancia miatt nagy lett a hype körülötte, közben meg semmivel nem jobb az átlagnál, sőt a benzinesek gyakran örülnek, ha elfutnak 200000-ig. Ezekben csak lötyögni kezd a kopott dugattyú, a GDI-kben át is ég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!