Lökhárító javítása?
Sziasztok! Sikerült padkáznom egyet a szeretett autómmal. Nem vagyok nagy autó szaki, kB mennyibe fáj manapság egy ilyennek a javítása.
Ha elviszed egy műhelybe ott sem biztos hogy az egész elemet lefogják fújni hanem egy nagyobb felületen felcsiszolják, kiegyenlítik a rést, és lefújják azt a felületet ködöléses módszerrel, a többi részt persze maszkolják és utána szokták összepolírozni, mert ha már jó pár éves az autó akkor az új festék hiába van pontosan jól bekeverve minimálisan elfog térni a a régitől mert az idő, UV stb.. kiszívta valamennyire így azt még fényezés után amikor már jól keményre megkötött akkor szokák picit összepolírozni a régivel hogy a kontraszt minél kisebb legyen. Persze ezért még így is simán elkérhetnek 30-40 ezret amibe nem az anyagár a drága hanem a munkaóra.
Ha kevertetsz ki festéket kis sprésbe durván 300-400 ml elég, akkor otthon te magad is megtudod mind ezt csinálni. Bár nem tudom manapság mennyi egy szín kevertetés és töltés palackba de szerintem 10-15 ezernél nem lenne több. Meg némi csiszoló anyag és gitt sem ártana, mielőtt nekiállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!