Parkolóban meghúzták az autómat, az első lökhárítót kb 25 cm 2 cm széles helyen műanyagig jött le a festék, mennyibe ketülhet a javítása?
Suzuki Ignis
Metálfényezés
A világ egyik legzseniálisabb találmánya a színre fújt lökhárító.
Lökhárító, vazze. Az a szerepe, hogy hárítson mindenféle lököt. Kopóeszköz, mint a fékbetét vagy a kuplungtárcsa. Mármint egy normális világban.
Mert ebben a pénzorientált, mindenből divatot és státuszszimbólumot kreáló világban már komolyan azt várom, mikor fogják a gumikat is színre fújni, hogy aztán amint lekopik a festékréteg, egyből kelljen gumifényezőhöz vinni.
Ja, és azt elfelejtettem hozzá tenni (négyes vagyok), hogy a plebs ezt már nem is érti, és habzó szájjal jön lepontozni, mondván, juuuj, de hát a lökhárító hogy néz ki megkarcolva.
Bizony, ti vagytok azok, akik minden évben megveszitek az aktuálisan trendi cipőt, táskát, telefont, mert csak akkor érzitek magatokat valakinek, ha menő a csuka, csilliómegapixeles a telefon - és csillog-villog a lökhárító.
Igen, agymosás, parasztvakítás felső fokon.
Semmi baj nincs azzal ami #4-5 írt.
Sőt, azt is mondhatnám, hogy egyetértek vele.
Sok-sok évvel ezelőtt (1987) volt egy öreg 105-ös Skodám, amin már eléggé matt volt a lökhárító.
Egy unalmas délutánon megcsiszoltam, és lefújtam az autó színére.
Persze, mindenki fikázta, hogy nemáááá, annak fényesnek kell lenni.
Ugyan így jártak a kerekek is, felrúgva az akkori trendet, miszerint egy lemezfelni csak ezüst lehet.
Eltelt pár évtized....
Gondolta a fene, hogy az akkor vakrozsda-szülte ötlet, egyszer majd feláras szolgáltatásnak minősül. ;)
4,5,7.
És mi a válaszod a kérdésre?
Vagy csak hisztizni/kötekedni jöttél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!