Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért használják az emberek a...

Miért használják az emberek a belső sávot folyamatos haladásra?

Figyelt kérdés
Ha van két sáv vagy több, miért kell a belső sávban haladni, úgy hogy mögötted lenne aki gyorsabban menne? És előtted nincs senki? Nap mint nap találkozok ilyen esetekkel és még a másik van megsértődve, hogy villogok. Nem jobbratartás van mindenhol érvényben?
2023. máj. 1. 11:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

Te mekkora egy bohóc vagy🤣🤣

Nem azon van a hangsúly.mit mond a kressz???🤡🤡🤣🤣

Hát ki a f.szom hajtogatja egyfolytában a kreszt, hogy jobbra tartás???

Édes f..szom...

2023. máj. 1. 14:22
 32/42 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam azt, mert valaki azt írta, hogy nem kell lakott területen belül jobbra tartani.

Nyilván fontos a KRESZ, de most a hangsúly nem ezen volt, hanem hogy forgalomban haladsz, több autóssal együtt és oda kéne figyelni a többiekre is, nem csak arra, hogy neked hogy a jó.

2023. máj. 1. 14:29
 33/42 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos ilyen a vezetési kultúra az országban, egy csomó ilyen madár van mint #31-es, vagy azért mert mindenkit leszar, meg dögöljön meg a szomszéd lova is, vagy azért mert rutintalan, nem tud vezetni és/vagy bealszik, beszélget, telefonozik, stb.
2023. máj. 1. 17:22
 34/42 Koplárovics Béci ***** válasza:
20%

"De akadályozás, mivel nem tudok haladni azzal a sebességgel ami megengedett, mert előttem megy lassabban."

Nem. Az akadályozás az, hogy egyáltalán nem tudsz továbbhaladni. Ez még mindig zavarás. Ha tetszik, ha nem. És nem szabálytalan. A megengedettnél lassabban menni sem az... Ha nagy a forgalom, még kimenni sem kötelező. Bocs, a szabályokat nem én hozom.

2023. máj. 1. 18:26
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

ITGuy a kozlekedési moral nalad ott ki is apad, hogy az autopalyan 140-el mesz.

Miben mas a Te szabalyszegesed, mint, hogy barki nem tart jobbra.

Probalod magad itt mas fole helyezni de nem simerul.

Ugyanaz a f..szparaszt vagy, mint barki mas.

Az hogy itt futtatod magad, mint egy prosti nem ment fel.

Kozlekedesi moralodat kezd azzal, hogy minden szabalyt betartasz....

Addiv csak a sz..r omlik ki a szadbol, te alszent...

2023. máj. 1. 18:39
 36/42 A kérdező kommentje:

„Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza.”

Magyarul, ha gyorsabban haladnék és te előttem nem térsz ki, akkor akadályozol.

2023. máj. 1. 18:40
 37/42 anonim ***** válasza:
8%

És kit érdekel? Te meg túlléped a sebességet...

Vagy a Te szabályszegésed miben más, mint az enyém?

2023. máj. 1. 20:42
 38/42 A kérdező kommentje:
Nem neked írtam. Illetve én nem szegek szabályt, sehol nem írtam, hogy túllépném a megengedett sebességet.
2023. máj. 1. 21:34
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg miert zavar, ha valakit akit nem érsz utol a belsőben megy?🤡
2023. máj. 1. 21:46
 40/42 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem az zavar akit nem érek utol, hanem aki 50-el megy a 70-es táblánál…

Igazából a kérdésemre is megkaptam a választ, közöny es arrogancia az ok. Köszi mindenkinek.

2023. máj. 1. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!