Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért használják az emberek a...

Miért használják az emberek a belső sávot folyamatos haladásra?

Figyelt kérdés
Ha van két sáv vagy több, miért kell a belső sávban haladni, úgy hogy mögötted lenne aki gyorsabban menne? És előtted nincs senki? Nap mint nap találkozok ilyen esetekkel és még a másik van megsértődve, hogy villogok. Nem jobbratartás van mindenhol érvényben?
2023. máj. 1. 11:47
1 2 3 4 5
 21/42 nemaRendőrség ***** válasza:
20%

Az utakon több ember van, nem miattad tartja fenn az teljes úthálózati infrastruktúrát. Ha annyival megy mindenki akkor te is annyival fogsz.

A második bekezdésed pedig gondold át.

2023. máj. 1. 12:44
 22/42 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, hogy nem miattam van fenntartva, csak jobb helyeken odafigyelnek másokra is nem csak magukra az autósok. De itthon ezekszerint hiába várom.
2023. máj. 1. 12:47
 23/42 A kérdező kommentje:
Mit gondoljak át azon, hogy ha 60-al akar haladni, arra tökéletes lett volna a külső sáv hisz annak a sávnak az volt a tempója? Míg a belsőben én és mögöttem még sokan mások haladtunk volna gyorsabban is?
2023. máj. 1. 12:48
 24/42 anonim ***** válasza:
96%
A sok frusztrált ember szeret önkéntes rendőrködni, ha megyek pályán 140-el gps szerint miközben a külsőben folyamatosan haladok el a közepesen gyér forgalom mellett és megjelenik egy szlovák rendszámos audi supersport A1500 villogva, akkor nem veszem személyes sértésnek, hanem ha tudok kimegyek, aztán utána visszasorolok, két mozdulat amibe nem halok bele.
2023. máj. 1. 13:39
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

Én folyamatosan belsobe megyek es pont nem erdekel senki.

Senkinek nem tartozok magyarazattal miert megyek ott. Akinek nem tetszik felhivja eppen a 112-t es majd en magyarazok a rendoroknek, esetleg vallalom a buntetest is.

De addig amig a sok latkany ezt az egy kresz szabalyt puffogtatja, majd lep meg a szakadt kotlajaval, ugy hogy telefonozik/sebesseget jocskan tullep/atmegy a piroson, addig nekem ne oktason senki kreszt, es ha zavarja a folyamatos belso savban haladasom, az oldja meg......

2023. máj. 1. 13:50
 26/42 anonim ***** válasza:
95%
Köszi, a #25-os válasz tökéletes illusztráció az előző kommentem frusztrációval kapcsolatos részére.
2023. máj. 1. 13:53
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Nincs bennem semmi frusztráció, bármennyire is beleakarod magyarázni, és ezzel az igazad bizonyítani.
2023. máj. 1. 13:59
 28/42 A kérdező kommentje:
Ha nincs benned frusztráció, miért vagy önző? Ha forgalomban haladsz, illik odafigyelni a többi autósra is. Nekem nem esik nehezemre jobbra tartani, ha látom hogy mögöttem jönnek. Vagy beengedni valakit, stb. Mert tisztában vagyok vele, hogy nem egyedül haladok az utakon , hanem több autóssal együtt. Azt hittem ezt tanítják az autósiskolákban.
2023. máj. 1. 14:04
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

Lehetőséged adott, hogy felvegyél, elküldj a netre, rendőrségnek, sírj anyukádnak.

Tudod hivni a 112-t.... rendszamomat betudod diktálni.

Kresz szerint megengedett legnagyobb sebességgel haladok, aki ennél gyorsabban megy ugyanúgy kreszt szegi, mint én.

Elismerem, hogy ugyanolyan fa.szparaszt vagyok.

Oldja meg, kerüljön jobbról, hivja rendőrt de ne rinyaljon, ne várja el, hogy betartsam ha ő se tartja be....

2023. máj. 1. 14:13
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem fogok senkit jelentgetni, én csak haladni szeretnék, ennyi. Nem azon van a hangsúly, hogy a KRESZ mit mond és mit nem, hanem hogy odafigyelsz a többi autósra is, nem csak magadra.
2023. máj. 1. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!