Kereskedés, közeli lejáratú műszaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha a kereskedésben kinézett kocsinak egy hónap múlva lejár a műszakija, akkor az eladási árból kb mennyit tudnék alkudni? Vagy ez így korrekt, ha megpróbálok alkudni?
2023. ápr. 30. 11:19
11/14 anonim válasza:
Attól mert nincs matricája attól lehet honosítva. Én is külföldről behozott autót vettem, de már úgy árulták, hogy minden papírja rendezve volt, beleértve honosítást, műszaki engedélyt, szóval a vételáron túl nem volt semmi extra költség, csak a szokásos/általános. Viszont mivel forgalomba csak akkor került, amikor én megvettem, ezért csak a nevemre íratáskor kapta meg a rendszámot és a matricát. Visszamentünk az autóhoz, felrakták a rendszámot, felragasztották a matricát és már utamon is voltam.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezeket az ügyintézéseket a kereskedő megcsinálja? Mert nem helyi lakos vagyok, majdnem 80 km-rel arrébb lakok. Nem igazán tudom megoldani a többnapos szabit. Akkor inkább helyben keresek valami autót.
2023. máj. 1. 13:38
13/14 anonim válasza:
Miért nem hívod fel és kérdezed meg?
14/14 A kérdező kommentje:
Mert piros betűs ünnep van.
2023. máj. 1. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!