5m ft-ig egy 30év körüli pasinak milyen kocsit tudnátok elképzelni,ami kicsit sportosabb?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 09:35
4/7 anonim 

válasza:

2014 utáni F3x szériás BMW. Szerintem egy nem M-es is elég jól néz ki.
Bár szerintem ebből a kombi fainabban néz ki.
A4/C osztály is jó, de kívülről szerintem a BMW jobban néz ki.
Ha zöld rendszámot szeretnél esetleg, ami szerintem egyébként kicsit kitűnik a tömegből, akkor V60 D6 215lovas dízel+ 63 lovas elektromos motor elég jó kombó.
Persze jó a D5-is teljesen, szép autók. Igaz nem a sportág megtestesítője, de kitűnik a fehér rendszámos tömegből.
Esetleg C5 kombi, 3.0 HDI. Ha akarod egy hajó az úton, de ha akarod, akkor sport módban lejebb engedi magát és feszesít a futóművön. Kívülről inkább átlagos, de szerintem a belső tudása elég jó.
5/7 anonim 

válasza:

Sportos? Hát vegyél egy bontószökevényt, amit reggelente tolni kell. :D
7/7 anonim 

válasza:

Audi a5 coupe, vagy sportback. Attól függ, szükség van -e a több ajtóra, ha nincs akkor Coupe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!