Citroenekben ezt a beépített belső illatosítót hogy kell elképzelni? Hol és mikor kell cserélni? Hol lehet venni hozzá illatosítót?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 10:12
2/2 anonim válasza:
Nekem Opelem van. Ehhez utántöltő betéteket lehet kapni. Kis gumiszerű lapocskák, amiket a középkonzolon lévő illatosító készülékbe kell belerakni. A készülék csak annyit csinál, hogy elektromos ellenállásokkal elkezdi fűteni a lapocskát, ami a hő hatására elkezdi intenzíven kiadni az illatanyagot. Egy ilyen betét nálam 2-3 hónapig tart ki. Utána cserélni kell.
Sajnos a PSA a felvásárlást követően megszüntette a betét forgalmazását. Én még annak idején felvásároltam a helyi raktárkészletet, így még pár évre el vagyok látva gyári illatpárnákkal. De elvileg a BMW-nek is van hasonlója, ami befaragható a gyári illatosítóba.
Gondolom a Citroené is valami hasonló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!