Az autó beépített GPS nélkül érkezett, átvételkor vettük észre, hogy nincs benne. Lehet bele utólagosan navigációt rakatni?
Talán úgy kellett volna megrendeléskor konfigurálni, hogy benne legyen.
Ha úgy lett, és mégse, akkor vissza kell vinni a kocsit,hogy valami hiányzik.
Kértünk hozzá, de sztem nem írták fel rendeléskor. Az meg olyan idétlen, hogy ott a nagy képernyő, meg minden fillefranccal felszerelve a kocsi, de a GPS meg külön a szélvédőre akasztva.
Amúgy nem értem miért kell külön kérni. Alap dolog kellene legyen szerintem, hogy új autóba dobnak navigációt, ha amúgy is van benne egy kijelző.
Köszi szépen a válaszokat, megy a zöld kéz. Visszavisszük a szalonba, ők megmondják hogyan működik ez a dolog.
Árpolitika..
Ha alap dolog lenne, nem lehetne opcióként feltüntetni és külön pénzt kérni érte, mert persze hogy kérik, de indulásnak jobban néz ki egy alacsonyabb induló ár.
Amúgy még új autóra is lehet alkudni, olcsóbban nem biztos, hogy adnák, de belekerülhet a navigáció, téli gumi készlet, autó cimeres szőnyeg és így tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!