Hogyan kell elképzelni a motoros tanfolyamot saját motorral?
Szeretnék venni egy motort, de jelenleg csak B kategóriás jogsim van, ezért szükségem lesz az A1-re is, viszont nem tudom elképzelni, hogy ez hogyan működik. Ugye amíg nincs meg a rutin vizsga, addig nem mehetek forgalomba. De ha nem vezethetem forgalomban a motort, akkor hogy viszem a gyakorló pályára?
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ez nekem nem teljesen világos :D
A gyakorlatban ez úgy megy hogy akinek már meg van a motor az otthon pihen, te pedig jársz órákra és az ottani gépet vezeted, ugyanis kétlem hogy lenne egy ford tranzitod direkt szállításra, vagy utánfutód. Szóval remélem érted :)
Egy kis személyes megjegyzés: ha már vezettél órákon, akkor a sajátodat is kiviszed és vezeted a környéken, ha leszarod a rendőröket.
Nem feltétlen érdemes saját motorral csinálni az oktatást, nem is mindenhol engedik, mert pl. nincs mód tárolni.
De ha sajáttal akarod (és lehet), akkor vagy
- kiviszed saját magad, "lábon", kockáztatva a jogsi nélküli vezetést
- megkérsz valakit, akinek van motorjogsija
- kiviszed valamilyen szállító eszközzel (furgon, utánfutó).
Többnyire azok szokták saját motorral csinálni, akiknek már van motorra jogsijuk, csak kategóriát lépnek, és már megvették az új vasat.
Azért a kezdő rutinban benne van néhány esés.
Biztos, hogy a saját motorodat akarod használni? 🤔
Olyan iskolát válassz, ahol tényleg tanítanak is motorozni, nem csak át tolnak a vizsgán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!