Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Végig karcolták a kocsimat ez...

Végig karcolták a kocsimat ez mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés

Valami gêci fejű végig karcolta.

Polírozásal ki lehet szedni?

Ha nem akkor mennyibe kerül egy fényezőnél ezt eltüntetni?

[link]

[link]

2023. ápr. 26. 19:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem is láttom hogy hol láttod nekem helyszínt nem mutatta
2023. ápr. 26. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tűnik annyira durvának a karc. Első körben a polírozást próbálnám meg, de előtte nem ártana alaposan lemosni az autót. Ha nem túl mély a karc akkor sokat fog segíteni de 100% os eedményre ne számíts. Ha amúgy is újítgatod az autót mint írtad és a polír nem segít akkor vagy kérsz fényezésre árajánlatot de számolj nyugodtan 150 ezret mert így ránézésre arra a két elemre ennyit biztos elkérnek, vagy körbenézel a bontókba és veszel másik színazonos jó állapotú elemet. Mivel elég tömegautód van így esélyes hogy találsz bontott jó állapotú, színazonos elemet jóval olcsóbban mint ha újrafényeznéd és akkor lecseréled, ami meg karcos azt eladod mert lehet valakinek épp kellhet és az a karcos is megteszi majd neki.

De én a fényezést hagyném utolsó lehetőségnek, első körben polír, ha nem tetszik akkor elemcsere, ha az sem megoldható akkor fényezés.

2023. ápr. 26. 23:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Fényezőhöz elviszed, ad árajánlatot, utána eldöntöd érdemes-e foglalkozni vele. De mindenekelőtt tedd meg a feljelentést és helyszíneljenek, mert biztosító csak így fizet. Hacsak nincs casco-d...
2023. ápr. 27. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
13 kinek a biztosítója fizet ha nincs meg a tettes?
2023. nov. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!