Karcoltál, húztál meg autót? Hogy történt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 23:02
1/9 anonim 

válasza:

Gyerekként, otthon. Egy madzagra kötött követ pörgettünk az udvarban a tesómmal, de elszakadt a madzag, elröpült a kő és az autónak csapódott, horpadás és persze karc lett rajta. Soha nem tudódott ki, hogy mi voltunk, felnőttként mondtuk el. Mondjuk nem ez volt az első karc az autón, szerencsénkre a szüleinknek sose volt az ilyesmi nagyon fontos.
2/9 anonim 

válasza:

Meg friss jogsiskent parkoltam a garazsba s annyira ki akartam centizni a jobb oldalt, hogy vegul a hatso kerek feletti reszrol teljesen letoroltem a festeket. Fater epp vegignezte az egeszet, fogta is a fejet rendesen...:)
4/9 anonim 

válasza:

Nagyon fiatalon akkor jártam jogsira , meló nagyker volt ahol be lehetett állni a területre a kereskedőknek . Többször mi melósok parkoltunk be . Egyik arc Suzukival járkált és utált tolatni . Megszokta hogy én állok be és mindig nekem adta a kulcsot . Az esetkor mákomra a rally zsigulival jött , de inkább roncs derbire való volt . Indítottam betettem tolatóba kanyarodtam meglódult és kitekertem egy dísztuját . Ez még nem baj , korrigáltam előre újra hátra és nagy gázzal hátrálok de kinyitották az egyik raktár ajtót oldalról azt kikerülve nekicsapódtam egy tartó oszlopnak . Meghökkenve előre hajtottam és visszafelé tolatva kiütöttem a visszapillantóval és fokozatosan ráhúzódva a teljes oldalával ledaráltam a kinyitott raktárajtót ... A főnök ledöbbenve nézte és a kollégák is de röhögtek . A tulaja nevetve megköszönte az igyekezetemet és közölte úgy rémlik a kapura az van kiírva nagykereskedés nem pedig autóbontó .
5/9 anonim 

válasza:

Szerencsére még soha. Se saját, se céges autót. Pedig pár százezer km már benne van a jobb lábamban.
Majdnem balesetem többször is volt már. Pl keresztbe száguldottak előttem nekik piros lámpánál, vagy öreg papa nem vette figyelembe, hogy neki stop táblája van, stb. De eddig mindig szerencsém volt, olyan volt a helyzet, hogy félre tudtam rántani, le tudtam vészfékezni.
6/9 anonim 

válasza:

Garázsból ki akartam tolni az autót és az ajtó nyitva volt, és a szélét a fal lehorzsolta, de belülről, így nem látszott. És volt, hogy tolattam és egy bokorba beakadt a sárvédőnél és lekapta az elejét, de csak a pattincsok törtek el, könnyen vissza tudták tenni.
7/9 anonim 

válasza:

A garázsban, mikor tanuló vezetőként parkoltam be tolatva a családi autót, a bal oldalával hozzáértem egy masszív asztalhoz, mert egyszerűen orbitális balfasssz voltam, más magyarázat nincs rá. Amúgy is bal oldalt kellett volna több helyet hagyni hogy tudjak kiszállni, de én inkább rámentem az asztalra valamiért... 5 cm hosszú karcolás lett, de ami nagyobb baj, hogy be is horpadt kicsit.
8/9 Zebra3328 

válasza:

Nagyon régen, mikor még traktorosként dolgoztam. A széles munkagép (vontatott szárzúzó) beleakadt az útszélén parkoló kocsiba, pár méternyit húztam magammal...
Hát eléggé megijedtem...
9/9 Beviz Elek 

válasza:

Ha leírnék mindent az összes karcolásig, akkor lefagyna a szerver :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!