Kulccsal össze karcolták a kocsimat. Ilyenkor mit kell/lehet tenni?
Dolgozni voltam. (Budapest, Europark.)
Reggel leraktam a parkolóban, Akkor még semmi baja nem volt. Este mikor haza indultam vele, nem is figyeltem, csak bepattantam. Sötét volt már.
Itthon egy utca lámpa alá parkoltam. Fordítanám el a kulcsot a zárban, akkor látom, hogy mind a 4 elem, az én oldalamon, végig van karistolva. Mind a 4 elemen más-más magasságokban és enyhén hullámos is. Kb 2 mm mélyen.
Ezt tuti nem én csináltam.
Gyorsan utána kérdeztem. Egy festés, egy elemen, 16 000 - 24 000 Ft-ba kerül. Ez kb 64 ezertől 88ezer Ft-ig terjedő kiadás/kár nekem.
Ha holnap bemegyek és azt mondják nem láttak semmit a kamerákon? Akkor mi van?
Mi van, ha ideiglenesen, vagy akár valami csoda folytán kijavítják és 2 hét múlva megint össze karcolják?
Ilyenkor mit lehet tenni?
Olyan ideges vagyok. Most lett kész a javíttatása, erre valaki ezt csinálja.
És ha nem látni a kamerán semmit?
Ilyenkor ki fizeti meg a kárt?
Ha nincs meg a tettes, akkor nincs aki kifizesse.
Szóval marad a biztosítás, már ha van a kötelezőn kívül valamilyen más biztosításod is és ezt fedezi.
Ha nincs, akkor nem nagyon van más megoldás mint, hogy te fizeted.
A parkolókban ki szokták táblázni, hogy felelősséget nem vállalnak, pont emiatt.
Parkolj be pont a két vonal közé és nem 2 helyre!
Ha 2helyre parkolsz újból ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!