Ki jár manapság még Ladával?
Figyelt kérdés
Felénk pár huszonéves jár még ilyen sufnituning kockaladával.
Manapság miért jár még valaki ilyennel? Vagy ez a leg-leg-legalja akinek még a Swift is drága?
2023. ápr. 26. 09:12
11/16 anonim 

válasza:

Persze 9es mert az anyagból készült. Amúgy én akkor mosolygok amikor 1es golfot látok.
12/16 anonim 

válasza:

Nem a legalja, hanem akinek a Lada a szenvedélye, mint másnak a Simson meg az MZ. Már 15 éve tini koromban is baromi menő volt, akinek volt Ladája, és a határba jártam ökörködni. Kaszkadőrök, hobbirallisok kedvelt járműve, mert könnyen bütykölhető. Mindennapi közúti forgalomban nem használnám, de semmi baj nincs a Ladával. A-ból B-be elvisz, ha nem is mindennapos munkába járás esetén.
13/16 anonim 

válasza:

“Akinek még a swift is drága” te miről beszélsz??? :D volt egy nívám 1 éve vettem 700 ezerért, meg kb 300 ezret költöttem rá de azt úgy hogy abba a szerelőnek a munkadíja nem volt benne mert én szereltem itthon!! Plusz tankolni se volt kevés pénz..Aztán meguntam hogy állandóan van valami baja eladtam, vettem egy első gazdás ezeröcsit 500 ezerért, amióta nálam van csak két lengés csillapítót kellett cserélnem. Azon kívül semmi baja nem volt még. Jelenleg várja a lakatost mert azért a 38 év alatt meg rohadt egy-két helyen. Szóval krvára nem azért mert nincs pénzünk, hanem azért mert az újabb autóknak nincs lelkük, unalmasak, mindegyik ugyan úgy néz ki. Bezzeg ha valakit meg látsz egy 50-es évek beli cadillac-ben akkor le esik az állad a töködig. Egy lada is tud ám szép lenni :)
14/16 anonim 

válasza:

13as! Az is egy brutális nyomós érv, hogy nincs lelkük ez tény. Akkor nem is beszélve a g@ci sok elektronikáról, szenzorról, kettőstömegű stb... Én abszolút egyet értek veled.
15/16 anonim 

válasza:

Aki egy 40+ éves, de karbantartott és használható autó tulajdonosát a leg-leg-legaljának nevezi, az üljön a saját szájára(hogy csöndben legyen) és járjon korszerű/divatos/elegáns/környezetkímélő/ bla-bla-bla....villanyautóval. 😛
16/16 anonim 

válasza:

Sőt az ember rendesen megkívánja amikor lát egy gyönyörű állapotú ezerkettest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!