Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az amerikai piacra szánt...

Az amerikai piacra szánt autók motorjai másképpen vannak hangolva?

Figyelt kérdés
Tekintve, hogy például a károsanyag kibocsátás maximum értéke megengedőbb, mint Európában.

2023. ápr. 26. 07:26
1 2
 1/11 nemaRendőrség ***** válasza:
Igen, direkt környezetszennyezőbbre hangolják...
2023. ápr. 26. 07:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, le is bukott mindegyik a füstölés manipulálással.

Gyökér németek azt hitték hogy ott is annyi birka van mint európába hogy hasra esnek a német teknika előtt.

2023. ápr. 26. 07:41
 3/11 A kérdező kommentje:

Okos vagy nagyon. Arra gondoltam, hogy például harapósabb a motor, másabbul adja le a teljesítményt, stb.

2023. ápr. 26. 07:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Mégis mit vártál, hogy majd a mérnök ide jön neked és leírja hogy miben másak, mit hogyan csináltak.

Márpedig a többi az csak okoskodás, fing fürészelés.

Mert senki nem tudja .

Egyébbként is értelmetlen a kérdés, mia az hogy harapósabb?

2023. ápr. 26. 08:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha van is különbség, akkor az max ottani 87 és 93-as oktánszámú benzin miatt van.
2023. ápr. 26. 08:24
 6/11 nemaRendőrség ***** válasza:

Autoipari fejlesztésekkel kapcsolatos a munkám, de hogy soha senki nem használta még azt hogy harapósabb a motor az hétszentség.

A folyamat inkább fordítva igaz, az amerikai autókat kell feljavítani a gyáraknak ha európai piacra szánják, mivel nálunk sokkal szigorúbbak az elvárások

2023. ápr. 26. 08:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Dehogy szigorúbbak, mert ott bukott ki a környezet védelmi szarság is.

Itt senki nem vette észre, nem akarta észre venni.

2023. ápr. 26. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
@5: Az amerikai 93-as az kb. az itthoni 98-asnak felel meg. Nálunk a kísérleti oktánszám van kiírva a kúton, ott pedig a kísérleti- és motoroktánszám átlaga. A 87-es tényleg ergyább, mint a mi 95-ösünk.
2023. ápr. 26. 08:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Mégsem csinálnak belőle ügyet. A magyarnak a mániája, hogy jajj, melyik kúton tankoljak, meg simát vagy prémiumot. Annyira fölösleges dolgok ezek. Én tankoltam már sima 95-öt, prémium 95-öt, meg ezektől elvileg jobbakat is, de semmi változást nem vettem észre az autó viselkedésén, abszolút semmit. A fogyasztás pedig soha nem érdekelt, életemben egyszer sem számoltam még ki, hogy az autómnak mennyi a fogyasztása. És teljesen fölösleges is, mert ha az jön ki, hogy 10 liter vegyesen, vagy éppen 8, akkor mi van? Mit csináljak? Semmit. Ugyanúgy kell az autó számomra, mindegy, hogy mennyit zabál. Szomszédom is írogatta papírra, hogy mikor mennyit evett az autója. Azt hittem, hogy az agyam eldobom, inkább ott is hagytam.
2023. ápr. 26. 13:35
 10/11 nemaRendőrség ***** válasza:

A fogyasztást követni azért jó, mert jelzi ha valami javításra szorul.

Én hetente dugom bele az obd olvasómat a kocsikba, hogy megnézzem mizu a lelki világában, vannak-e hiba előrejelzései stb

2023. ápr. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!