Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg másképpen néznek az...

Tényleg másképpen néznek az emberre ha egy nagy x5-ös bmw-je vagy más prémium autója van mintha egy öreg ladával vagy suzukival menne?

Figyelt kérdés
Az ilyen nagy "dög" autókat valahogy nem annyira tolják le az útról.Megvárják még leparkol vagy kifordul a kereszteződésből,esetleg befejezi az előzést.
2020. okt. 25. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Tényleg.
2020. okt. 25. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy picit máshogy állnak hozzá, de ezért ha valaki 10-szer annyit költ egy autóra, az nem normális.
2020. okt. 25. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Igen, mert már valamit elért az életbe nem ilyen sutyokis akik lassan mennek meg tötymörögnek egy prémium autósnak ha lassan megy dolga van nem zavarom mert gazdag és ezt sokan így látják ami nagyon helyes.
2020. okt. 25. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Van egy 3 éves Q7-em, illetve egy 4 éves Suzuki Swift.

Utóbbit használom a városban, hogy ne a nagyköbcentis dízelt kelljen melegítgetni.

Most akkor "sutyokis" senki, vagy "gazdag" vagyok?

Elárulom, a gazdagság nem egy szaros autónál kezdődik, Sopronban lassan több X6-ot látok az utcán, mint bármi mást.

2020. okt. 25. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, egyértelműen.

Pláne, ha pályázásról beszélünk

2020. okt. 25. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:

> Sopronban lassan több X6-ot látok az utcán, mint bármi mást.

Sok autó hiteles, virtuális gazdagság. Ha lenne valami gazdasági rengés, ami miatt kamatot kellene emelni, akkor ezekből sokat visszaadnának.

2020. okt. 25. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:

A bmw az eleve egy nagyobb autó, szóval az összehasonlítás nem teljesen fair. Egy nagyobb autó nyilván tekintélyesebb.

Illetve suzukiból is van újabb modell, szóval az is kérdés, hogy aki mondjuk egy újabb suzukival megy, azzal is türelmetlenek-e.

pl: [link]

2020. okt. 25. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Kicsit talán igen, de egyébként a legtöbbeket nem érdekel.

Van drága és olcsó autóm is.

Ami leginkább különbség, hogy a feltűnően drága autóval szemben nem olyan agresszívak az utakon. Vagy azért mert nem akarják/merik "megmutatni", vagy mert félnek hogy ha valami kárt okoznak, akkor azért a biztosítójuk a gatyájukat is lehúzza, nem tudom biztosan.

Hogy ezen kívül lenne-e különbség... volt már téma az autóm, benzinkúton mondták már a pénztárnál hogy szép gép, régebbi ismerősök jegyzik meg (de leginkább csak azok, akik alapból is szimpatikus jellemek és mindenért dicsérik az embert), de egyébként nem érzek túl nagy különbséget.

2020. okt. 25. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
A sok előítélet miatt van. Az emberek valahogy félnek, tartanak az ilyen autók sofőrjeitől, mások meg tiszteletből teszik ezt. Hozzáteszem, nekem van 11 éve egy Renault Thaliám, ezzel párhuzamosan volt VW Touareg, Audi Q7, most viszonylag fiatal Audi A6. A felsoroltak közül mindegyikkel tisztelnek, ez látszik, de hozzáteszem, hogy engem a Thaliával sem dudálnak le, nem türelmetlenek, gyakran előfordul, hogy a fekete X5 villant, hogy kienged. Pedig ha valami lenézett autó, a Thalia az.
2020. okt. 25. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:
tényleg, suzuki swiftesként (1996) nekem is dudált multkor a volvo városi terepjárós balfék gondolkodtam megsimogassam-e a bézbózütővel a buksiját de a bünti legalább annyi mint a suzukim szóval hagytam had főjjön a levében
2020. okt. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!