Szerintetek mennyivel jobb egy fűtött garázs?
Figyelt kérdés
Most nem kényelmi szempontról van szó, hogy nincs áthűlve az autó stb, hanem az autó műszaki állapotát jobban károsítja, ha nem fűtött a garázs?
Szerintem nem igazán, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Köszönöm a válaszokat előre is.
2023. ápr. 24. 12:47
1/8 anonim válasza:
Nem számít, csak kellemesebb télen meleg, nyáron hideg autóba beülni.
2/8 anonim válasza:
1: újabb autókban erre való a távoli indítás, beindítod a kocsit távolról, elindul a motor és a klíma, és pár perc múlva beülhetsz a kellemes autóba
3/8 anonim válasza:
Szerintem a mostani klímánál már nem jelent semmit. Ha még lenne télen hó, akkor azt mondanám,hogy akár hátrány is a fűtött garázs,mert beállsz a havas autóddal, ami ott leolvad, és dunsztolja a kocsid kaszniját. De mivel enyhe teleink vannak, így ez már nem szempont.
4/8 anonim válasza:
Semmi értelme. Mondjuk kérdés, hogy mennyire fűtött. Ismerek olyan motorost, aki télre beviszi a nappaliba a motorját. Na, az abszolút baromság, akksi önkisülése pont hogy rosszabb melegben, mint hidegben. Csak kényelmi szempont lehet, főleg régebbi autónál egy mérsékelten fűtött garázs, hogy ne fagyoskodjál, amikor 5-10 perc mire rendesen fűt a klíma.
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet idióta kérdés, de jól gondolom, hogy a nem fűtött garázsban nem fagy le az ablak?
Vagy járt már így valaki?
2023. ápr. 24. 15:29
6/8 anonim válasza:
#5 Téli levegő elég száraz, ha bezárod azt a garázst, nem fújja a szél se rá az esőt-havat, ami aztán oda tudna fagyni.
7/8 anonim válasza:
Állítólag a hideg garázs a jobb, mert a hőmérséklet-különbség (ha kintről beállsz a hideg autóval) miatt nem csapódik le a pára.
Én 5 fokra temperálok télen, mert vannak ott olyan cuccaim, amiknek ártan a fagy és nem akarom a házba behozni. De az is igaz, hogy nem használom minden nap az autót, főleg télen. Van hogy két hetet is áll, ki se hozom, így nem akkora gond.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2023. ápr. 24. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!