Egy 15nm2 garázs elég?
Attól függ mire. Nagyon sok olyan garázs van, amit annak idején Trabantra, kicsi polszkira méreteztek. Így egy mai kombi be se fér. Kisebb autó befér, de úgy, hogy ha a jobb oldali fara teljesen ráállsz, akkor bal oldalon marad 40 centi helyed, hogy kiaraszolj, a hátsó lökhárítótól meg éppen be tudod csukni a garázsajtót.
Ha ez a cél, akkor megfelelő lehet. Nálam 36 m2-es a garázs, egy állásos, de így sincs soha semmire helyem benne. Annyi, hogy a kocsi legalább körbejárható, meg szerszámoknak, másik kerékgarnitúrának, stb van tárolási helye. Ősszel a kerékcserét bent is meg tudom csinálni, nem kell kint esetleg az esőben, hidegben fagyoskodni hozzá. 15 m2-en ez esélytelen.
De lakni is lehet egy 30 m2-es garzonban, meg egy 100 m2-es tágas lakásban/házban is. Nem lehet egyértelműen válaszolni, hogy mi az elég.
Nekem D Corsa van egy 2m x 4,2m-es garázsban, szűkös de használható.
De a Polo mindenképpen elfér 15m2-en.
A panelgarázsok nagy része 16nm. ezekben a Passat/Octavia/ méretű autók is simán elférnek.
Akinek Ferrarija vagy Porscheja van, azok pedig nem jellemzően panellakók. ;)
Nekem szintén 16nm-es garázsom van, mindhárom oldalon állványokkal, polcokkal, de így is befér egy harmadik generációs swift.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!