Ez a kocsi meger 20 milkat vagy lehetne olcsobban is ilyet venni?
2023. ápr. 23. 23:36
1/50 anonim 

válasza:

Vasárnap esti trollkérdés. Megérni akkor éri meg ha van még sok-sok játékpénzed lánccserére, komplett fékszett cserére (ennek egy tárcsája akkora mint másnak a felnije), minden folyadék és szűrő cseréjére (Nem 4l mannol kell bele, a váltót átmosni meg kell vagy 50l váltóolaj). Ha ezek megvanak, akkor reménykedj, hogy a lengőkarok a “jó” magyar utakon kapták az ívet, és a légrugó se viccel meg. Ha nem pofozták meg az elejét, és nem valami kínából rendelt led matrixot raktak bele vissza, amivel még csak kommunikálni se tud a kocsi, akkor mázlid van, akkor már csak annyi maradt hogy vehetsz rá egy garnitúra 265/40 R20-as nyári szettet ami szintén egy bagatel tétel.
Jó Monopolyzást!
3/50 anonim 

válasza:

Látod, azt elhiszem, hogy 20 milliót csak jétékpénzben tudsz összegyűjteni. Az sem kis dolog ám!
4/50 A kérdező kommentje:
Nem. A játékpénz alatt azt értem hogy nekem 20 millió annyi mint másnak 2, nincs jelentősége.
2023. ápr. 23. 23:50
5/50 anonim 

válasza:

Nem 20 millió indonéz rúpia, hanem forint…
6/50 A kérdező kommentje:
A kérdés nem a pénzről szól, nekem van elég pénzem. A kérdés arról szól, hogy pl németben nem lenne olcsóbban ugyan ilyen kocsi, megéri Magyarországról venni
2023. ápr. 23. 23:54
7/50 A kérdező kommentje:
5, igen forintról beszéltem.
2023. ápr. 23. 23:54
8/50 A kérdező kommentje:
Avarage magyarok akik nem hiszik el hogy 20 millió forint az valakinek nem sok
2023. ápr. 23. 23:57
9/50 anonim 

válasza:

Senkinek se sok, egy fél lakótelepi lakást nem veszel belőle.
10/50 A kérdező kommentje:
lakásra egy ilyen 200 milliót szánnék, de már van 2 házam, egy Floridába egy Magyarországon ahol jelenleg vagyok
2023. ápr. 23. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!