Mi baja lehet a kmórának?
Figyelt kérdés
Adott egy 50es derbi senda aminek a digitális kmórája enyhén megrepedt. Ennyhe esőben mentem vele de direkt néztem és nem lett vizes, illetve nem úgy néz ki mintha beázott volna. A következőt csinálja: a sebességet mutatja szépen, de amikor irányt jelzek vagy a hangkürtöt használom akkor a össze-vissza ugrál sebesség (pl.:45 145 34 98). Amikor pedig abba hagyom az irány jelzést akkor ez a probléma megszűnik.
Mi lehet a baja?
Hogyan lehetne megoldani?
2023. ápr. 23. 20:39
1/7 A kérdező kommentje:
Ó baszki elnéztem 😅
2023. ápr. 23. 20:56
3/7 A kérdező kommentje:
Aksis. De nem rég volt cserélve. Utánna egy kis ideig jó volt de utánna megint elő jött ez a gond
2023. ápr. 23. 21:24
4/7 anonim 

válasza:

első tippem az volt hogy plusz terhelésre mint az index vagy duda leesik a feszültség és azért bolondul meg
akksit mérd meg hogy rendesen visszatölt-e
mielött esőbe mentél nem csinálta?
5/7 anonim 

válasza:

Biztos,hogy valami nincs rendben az akku táján,mert én is indítottam már el az SX50-asemet akku nélkül,és olyankor full megbolondult a kis digi kilométeróra.
6/7 A kérdező kommentje:
Az eső elött nem kimondott csinált ilyet
2023. ápr. 24. 06:09
7/7 anonim 

válasza:

Itt biztos nem az órának van baja. Amúgy az enyémen is el van repedve az üveg, és mentem már vele esőben. Gyanítom, hogy le van merülve az akkud, mert elment a töltés. Vagy valami kontakthiba lesz, vagy a feszültségszabályzó adta meg magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!