Melyiket preferáljátok leginkább, és miért?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok a Honda Cbr 650r, Yamaha r7 vagy Aprilia RS660? Szerintetek melyikkel lehet megtanulni leginkább motorozni? Ha ezek közül egyiket sem tartod az igazinak akkor légyszíves írd le, hogy mit tartasz jónak és ezeket miért nem.2023. ápr. 21. 22:28
1/4 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hogy megtanultál motorozni, legfeljebb olyan, hogy eljutsz egy szintre, ahol picivel többet látsz abból, hogy még mennyi szint van, ami megtanulható.
De technikai kezelés szempontjából egyik sem, sportmotoron a testtartás, a kormány mérete egyáltalán nem könnyítik meg a dolgod, ráadásul baromi drága mulatság a legkisebb borulás is az idomok miatt. Persze ha sportmotor az álmod, az tetszik, akkor nem foglak lebeszélni róla, meg attól, hogy van sportmotorod, lehet tréningekre járni, ahol nagyon helyesen nakedet raknak alád.
2/4 A kérdező kommentje:
És abból mit gondolsz jónak?
2023. ápr. 21. 23:02
3/4 anonim 

válasza:

Én japánpárti vagyok és a nakedek tetszenek. Nekem egy Hornetem van, és én sem hallgattam azokra, akik szerint kicsivel kellene kezdeni, tény, hogy "kimotorozni" ezt sokkal később fogom és talán nem olyan meredek a tanulási görbe. Amúgy ha van korlátlan jogsid, elvileg mindent el kellene tudni vezeti. Azért mondom, hogy ha a sportmotorok jönnek be, akkor azt vegyél, csak ne lepődj meg, ha mondjuk szűk úton egy ívben megfordulni nem fogsz vele úgy, mint forgalmi vizsgán. Chopper a másik véglet ilyen szempontból, azt más okokból szintén nehezebb kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!