Bőr illatú bőr ápoló? Melyik lehet ?
Figyelt kérdés
Még novemberbe vasaroltam az automat, annyira jo bor illat volt benne /nem illatosito le volt kezelve a bor ules benne/ intenziv volt meg a ruhaimnak is olyan illata volt, ugy hogy ezert gondolom hogy a volt tulaj bor apolot hasznalt es annak volt ilyen illata, de nem tudom milyen szert hasznalhatott aminek ennyire jo volt az illata ??2023. ápr. 20. 21:03
1/4 anonim 

válasza:

én a Camponában vettem egy nagyobb cipőboltban...tégelyben volt, és valami fantasztikus bőr illata volt(persze színtelen) hogy melyikben,azt nem tudom már...
2/4 anonim 

válasza:

Biztos hogy bőrápolótól volt olyan illata? Vannak olyan autóillatosítók, amit ki kell fújni a kárpitokra, akár bőrre és mozgásra, dörzsölésre nagyon intenzíven illatoznak, tényleg még a ruhád is olyan lesz ha hozzá dörzsölöd, ahogy ki-be szállsz.
3/4 anonim 

válasza:

A rendes bőrápoló pont azert "bőr illatú", mert azt a zsiradékot pótolja, ami a bőrből "kifogy" a hasznalat során. Így megelőzi a kiszáradast, amitől végül kirepesezik a bőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!