A crom politur Mannol ápoló polirozó paszta, használható-e a motorom oldalán lévő sérülések eltüntetésére?
Polírozásra lehet használni, de átlag felhasználó olyan karcokat tud csak polírozással eltüntetni, amik megfelelnek az #1-es által leírtaknak.
Ha vizes felületen eltűnik a karc, azt ki tudod polírozni, viszont ha lejött az alapozóig a festék akkor nem lesz jobb polír után sem.
a nevében ott a chom ettől függetlenül a felületre lehet használni, nem lesz baja. értem! köszönöm a válaszokat!! 1-3!
abban az esetben, ha alapozóig jött a festék, azzal egy amatőr mit tud kezdeni tanácsot kaphatok esetleg szakértőtől?
#2 vagyok, ezt benéztem. Nekem ez van: Mannol 9961 Polirol Teflon
Na ez tutira polírozószer, használtam is annak idején robogón, most meg autón. Vagy 5 éve kiszolgál 2 tubus ebből a cuccból, pedig megcsináltam az autó kilincsei alatt a kulcs/köröm által okozott karcokat, néhány egyéb karcot, első fényszórókat stb.
A Chrom Politur lehet, hogy vegyi úton távolítja el a rozsdát a króm felületekről inkább és nem a szokásos értelemben vett polírozószer.
Úgyis végig van horzsolva, nem?
amúgy a polír az ELVESZ a felületből, nem hozzáad.. csak mondom.
Mi AD hozzá?
megfelelő előkészítés után a FESTÉK+LAKK. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!