Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szólnátok ilyen fényezéshe...

Mit szólnátok ilyen fényezéshez? Ott hagynátok hogy javítsa ki?

Figyelt kérdés

Oldalról belém jöttek és végig lett kicsit húzva a kocsi oldala. Biztosító intézte kb 3 hetet vártam rá. Már záróra után sétáltam arra de a kocsi kint állt a műhely előtt de amit láttam az nonszensz: az ablak alatt látszik hogy az ablakot nagyon hanyagul maszkolták, a díszléc alatt kb 2 mm-re látni hogy ott ér véget a lakk de még friss lehetett és ahogy húzták le a maszkoló szalagot felszakította a lakkozás szélét és úgy száradt meg. A hátsó szélvédőre került egy tenyérnyi matt folt gondolom a lakkból, a bal hátsó lámpára is került egy jól látható fényezés folt. Sőt át fújták a kocsi teljes hátulját B oszloptól hátra tetőtől talpig úgy hogy kb csak térd magasságban volt egy nagyobb hozsolás és a B oszlop felett nagyon feltűnik hogy ott ér össze a két fényezés nagyon eltérő a szín.

Ezt a helyemben ott hagynátok hogy tessék normálisan megcsinálni? Ráadásul mindezért vagy 400ezret lehúztak a biztosítótól.

2023. ápr. 20. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Te kerítésen keresztül megállapítottad ezeket?
2023. ápr. 21. 07:00
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 A kerítésen kívül állt.
2023. ápr. 21. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz ma jó szakembert találni. Aki jó a szakmában az már legtöbbször rég külföldön van. :(

Nekem 2018-ban jöttek bele hátulról az akkor 2 hónapos autómba. A biztosító gyorsan intézte a papírokat. Pár nap elteltével már vihettem is a kocsit a helyi márkaszervizbe. Kapott egy új lökhárítót, amit meg kellett rendelni. Ez is pár nap volt. Színre fújták, pár napot itt is várni kellett, hogy száradjon a festék, lakk, aztán felpattintották. Kb egy hét volt a teljes folyamat. Nekem egy fillérbe nem került, mert az egész a vétkes fél biztosítására ment. Ez is 5 éve 400.000 volt. Gondolom ilyenkor, mikor a biztosító úgyis fizet, jó vastagon fog a toll...

A lényeg: a márkaszervizben sem fényeznek tökéletesen. Nem volt feltűnő, én is csak utólag vettem észre, de két helyen is kissé meg van folyva a lakk. Ez mondjuk kevésbé zavarna. A nagyobb baj, hogy a fényezés a műanyagon elkezdett egy-két éve itt-ott leválni apró foltokban. És ez gyanítom idővel csak rosszabb lesz. Eltelt majdnem 5 év, tehát garancia már nincs. Amit nem fényeztek az eset következtében, az viszont ma is hibátlan.

2023. ápr. 21. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!