Üdv! Mennyi festék kellene egy mazda festéséhez? Pirosról szeretném lefesteni a karosszériát feketére. És még mi kell hozzá és milyen mennyiségben a fényezéshez? És ezek mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
Esetleg ismer valaki olcsó helyet ahol be tudom a festéket szerezni?2014. máj. 25. 14:05
2/3 anonim válasza:
Egyrészt egy autót nem festeni szoktak, hanem fényezni, ezt te otthon aligha fogod tudni megoldani, legalábbis nem olcsóbban mintha elvinnéd egy műhelybe.
Másrészt meg nem mindegy hogy a kérdéses Mazda mekkora, egy 121-eshez némileg kevesebb anyag kell mint egy CX-7-eshez.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy 323-as mazdáról van szó. Nem Én szeretném fényezni hanem egy műhely fogja, csak Én szeretném beszerezni ami kell hozzá azért szeretném kérdezni van e valamilyen hely ami olcsó és hogy mi kell hozzá?
2014. máj. 26. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!