Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Auchan 98 benzin mióta E10?

Az Auchan 98 benzin mióta E10?

Figyelt kérdés

Ma tankoltam a szegedi Auchan 6-os kútnál, 98as benzint és mind a kútoszlopon, mind a töltőpisztolyon E10 kiírás volt.

Mikor változott meg? Korábban E5 volt a 98as.

2023. ápr. 20. 10:23
1 2
 11/13 anonim válasza:

Auchan!

Maglódi benzinkútjukon rendszeresen tankoltam mivel ott E5-ös 98-as benzint árúsítottak.

2023.05.23-án is ezt tettem megszokásból.

Szerencsére nem üres tankkal voltam és csak rátankoltam.

Így csak kb 6 L üzemanyagot kaptam az önök kutjából.

Ugyanis semmiféle figyelmeztetés , figyelemfelhivás nincs kirakva, hogy megváltozott a kút minősége.

Az eddigi 98/E5 helyett 98/E10 lett.

Ez nem azt jelenti, hogy "5-el jobb" a benzin.

Ez azt jelenti, hogy a régebbi -E10-re nem felkészített " motorokat tönkreteszi a benzinjük.

Esetleg magyarázat, hogy csak a kutasok trehányak vagy az egész cégük nem gondolt erre?

A kéthavonta "átrendezzük a boltot", hogy semmi ne legyen megtalálhotó mellett egy figyelmetető táblát is kitehettek volna.

2023. máj. 25. 07:27
 12/13 anonim válasza:
Ja, és a számlán 98 E5 van feltüntetve!
2023. máj. 25. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom milyen autókat tesz tönkre, nekem a 32 évesnek a kezelési könyvében is bennevan hogy "Gasohol"-lal is tankolható mert akkoriban amerikában így hívták, amúgy E18-E20 környékire kevert cuccal is ment a kocsi, nem rosszul
2023. máj. 25. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!