Milyen buktatói vannak annak, ha valaki a legolcsóbb legkevésbé ismert benzinkutakon tankol benzint? Mint pl. Oil!, Mobil Petrol, Auchan, Orlen. Van adalék az ott kapható üzemanyagokban egyáltalán, vagy annyira gagyi hogy kerülni kell?
A MOL-tól veszik azok is.
CSak azt tudnánk már hogy honnan terjedt az el az a baromság hogy adalékolják a kis kutak az üzemanyagot???
De meglehetne nézni amikor oda megy a tanker és lefejtik a naftát és aztán lezárják és kész.
Semmiféle adalékot nem tesznek hozzá.
Vagy a suttyók hogy gondolják a kb 4-5000 literhez milyen és mennyi adalékot kellene tölteni???
Amikor 480 ft volt naakkor nagyon kevés haszon volt rajta !
Akkor most mennyi lehet a hasznuk 600 ft-nál?
Ha van egy kis logikád kitudod barkobázni.
Nem először hallom azt az érvet, hogy ezeken a benzinkutakon ellenőrzik rendszeresen az üzemanyagokat.
Mondok rá egy ellenpéldát. Élelmiszereket is rendszeresen ellenőriznek a hatóságok, az előírásokat teljesítő élelmiszerek között mégis van ehetetlenül rossz ízű és minőségű. De az előírásoknak megfelel, így árulhatják őket a boltok. Szerintem az Auchan féle benzin is ilyesmi lehet, az előírásoknak megfelel, de a motornak hosszú távon nem tesz jót.
Ég és föld egy Shell V-Power 95 benzin és egy Auchan benzin között a különbség szerintem. Mindkettővel tud menni az autó, de az egyik jót tesz a motornak, a másik nem.
#6-hoz.: kényes vagyok a kocsimra, megkapja ami jár neki...cserében hozza amit elvárok.
Csak 100-as benzint kap, csak Eneos 0W20-at..
Nos ennek fényében történt, hogy az én hibámból éppen hogy eljutottam a budaörsi osan benzinkúthoz, szinte porzott a tank..95 -öst tankoltam tele.
És láss csodát...az autó még mindig gurul..finoman jár a motor, nem sértődött meg.
Megsúgom a benzin minősége nem rosszabb, mint ahogy előadod..
Jó, megszopattak, de az nem a benzin minősége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!