Milyen buktatói vannak annak, ha valaki a legolcsóbb legkevésbé ismert benzinkutakon tankol benzint? Mint pl. Oil!, Mobil Petrol, Auchan, Orlen. Van adalék az ott kapható üzemanyagokban egyáltalán, vagy annyira gagyi hogy kerülni kell?
Figyelt kérdés
Az üzemanyagellátó rendszert féltem a benzines autómban. Sokszor majdnem elcsábultam, hogy 600 forint alatt van a benzin literje ezeken a helyeken, de belegondolva abba hogy min spórolhatnak ezek a kutak hogy ennyire olcsók, inkább normális benzinkúton tankolok. VW Golf V 1.4 16V az autóm, mindig vigyázok rá, motorolajból japán Eneost kap.2023. febr. 23. 19:30
11/13 anonim válasza:
6. Ha te ennyire bevagy gyepesedve, akkor tök felesleges a kérdés is, ott tankolj ahol gondolod.
12/13 anonim válasza:
Nézd meg a videót amiben Göbi elvitte egy laborba a az auchanos benzint. Kifogástalan minőségű, a 95-ösre 97,7-et, a 98-asra 99,8-at mértek. Semmilyen minőségbeli különbség nincs egy shell és egy auchan üzemanyag között. Nagyon rég óta tankolok én is és a család is az auchannál. Ja és a legközelebbi kút Orlen. Se gyengülés, se magas fogyasztás, se füst sem semmilyen negatívumot nem tapasztaltunk soha.
13/13 anonim válasza:
Még valami, az oktánszámnak semmi köze a minőséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!