Más kúthálózatoknál is elérhető az üzemanyagok bevizsgálási jegyzőkönyve, mint ahogy az Auchan felteszi azt a honlapjára?
Kimondottan érdekes lenne az egyes benzinfajták valós oktánszámát, illetve az Etanol/ETBE arányt látni a többi cég által forgalmazott benzineknél.
Nem tudom. De én még vegyészként (nem kimondottan petrolkémiával foglalkozom) sem szoktam ilyeneket hobbiból nézegetni. Ezen az 5-9 paraméteren kívül számtalan más tulajdonságot is lehetne vizsgálni. Tehát kb ez annyit mond, mintha a különböző üzletekben kapható kenyerekről megállapítanánk, hogy lisztet tartalmaz.
Amúgy egy-kettőbe kíváncsiságból belenéztem. Nekem így elsőre az a meglepő, hogy a prémium benzinjükben is alig 1%-kal alacsonyabb csak a biokomponens tartalom.
Szerintem is érdekes, én szoktam néha nézegetni, más kútnál nincs szerintem.
Nekem sokkal szimpatikusabb ez a fajta kommunikáció, mint az amit a nagy benzincégek csinálnak. Erre gondolok, hogy "tankold a hyper-maxi-power benzint, mert a zadalékok kitisztítsák a motorodat és akár x%-kal növekedHET a motor élettartama, teljesítménye stb.", közben meg az árakat sem lehet megnézni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!