Ott mernétek hagyni az autót egész nap az Auchan parkolóban,ameddig dolgoztok?
Figyelt kérdés
Hol tanácsos parkolni? Ne túl közel az épülethez,mert nagy rá az esély,hogy meghúzzák,de ne is túl messze,mert ott nincsen szem előtt és bárki bármit tehet vele.
Ti hogy oldanátok meg?
2020. jún. 15. 18:22
1/10 anonim válasza:
Auchanban fogsz dolgozni? Van személyzeti parkoló
2/10 anonim válasza:
Én úgy tudom be van kamerázva ezért nem kell félni.
3/10 anonim válasza:
"az Auchan parkolóban"
Mégis melyik Auchan? Egyáltalán Budapest? A solymáriban én pl ott merném.
4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,onnan utaznék vidékre,de az autót ott kellene hagyni.
Igen,be van kameráva az egész nagy parkoló? Ez bíztatóan hangzik!
Köszönöm
2020. jún. 15. 18:29
5/10 A kérdező kommentje:
Pontosabban Budakalász,a nagy Auchan
2020. jún. 15. 18:29
6/10 anonim válasza:
Egyszeri alkalom? Mert akkor nyugodtan tedd le egy távolabbi helyen. Rendszeresen ne parkolj ott, mert kifigyelik és elvitetik az autód. A parkolót vásárlók számára tartják fenn, ez ki is van táblázva mindegyik bejáratnál.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen,egyszeri.
Köszönöm a segítséget!
2020. jún. 15. 18:43
8/10 anonim válasza:
Nem rossz környék a kalászi Auchan, én robogót is hagytam ott hónapokig, mert a 204-es busszal mentem tovább minden nap amikor rossz volt az idő. Ha a motort nem piszkálták akkor nem hiszem hogy egy autót fognak.
9/10 anonim válasza:
Pontosabban hónapokon keresztül minden nap.*
10/10 anonim válasza:
Az, hogy bevan kamerázva, arra ne építs! Pont a solymári Auchan parkolójában történt pár hónapja egy rongálásos eset, amikor kellett volna a videó felvétel, és vagy nem működött a kamera, vagy kiesett a látószögéből, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!