Auchan benzin minősége milyen? (98-as) vs MOL, OMV
Figyelt kérdés
Megtalálható az auchan oldalán a benzin összetevőiről való részletes tájékoztatása, esetleg aki ért is hozzá, tudja azt, hogy ezek az összetevők milyen minőséget képviselnek az írja le kérem.
Szubjektív tapasztalatokat is várok, többet fogyaszt-e az autó auchan 98-as benzinből mint mol, omv prémium kategóriás kínálta benzinekből.
2020. jan. 24. 10:08
1/4 A kérdező kommentje:
esetleg bármilyen probléma várható-e, szennyezetség stb ha 98-as használata kerül előtérbe az említett prémium benzinek helyett. e10 miatt, öregebb autóhoz.
2020. jan. 24. 10:11
2/4 anonim válasza:
Én próbáltam a 95-ösüket és a 98-ast is tökéletesen működik vele az autó.
Egyébként ha megnézed, a 95-ösben sem növekedett érdemben az etanol tartalma (4-5 % maradt). Az E10 minősítést ETBE hozzáadásával érték el.
3/4 D. Brasco válasza:
Egy öregebb autonak kb mindegy mit tankolsz bele......hogy 95/98/100 vagy E5/E10 hogy premium vagy nem premium hogy omv/mol/shell/no name..........mert ezek kb mosóbenzinnel elmennek,es ha valami tonkremegy benne abban biztos lehetsz hogy nem az E10/gyíkemberek/soros a probléma okozója hanem a kora
4/4 anonim válasza:
Tankoltam már náluk 95, 98-as benzint, illetve gázolajat is. Fogyasztásban nem igazán tapasztaltam mérhető különbséget más kutak üzemanyagaihoz képest. Viszont mindegyik jó minőség, nincs csörgés-csattogás-nem menés, illetve szinte az egyik legolcsóbb kúthálózat. Általában (90-95 %-ban) náluk tankolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!