A kerékpárosok szellemi fogyatékosok?
Pár napja történt hogy a nyugati parkolóbol kijöttem a Teréz körútrol fordultam jobbra a Váci útra lámpa zöldre vált elkezdek gyorsítani erre a semmiből 30 al keresztbe át vágott előttem a 4 sávos úton egy biciklis.
Majdnem elütötem a nyomorultat. Ezeknek a fejébe mi játszódik le? Halhatatlannak hiszik magukat?
#9: az autósokat is mikor büntetik meg utólag?
Nagyon durva (30%+) gyorshajtás, esetleg bűncselekmény esetén és kb. ennyi.
Nem fogok finomkodni, amit írtál baromság. Kell ismerniük a szabályokat és számonkérhetők.
#14 Nem normális. De te sem vagy normális hogy egy ilyen, alapvetően mindennapos helyzettől elgurul nálad a gyógyszer és elkezded a komplett kerékpáros társadalmat sértegetni egyetlen példa miatt.
Ha minden csoportra ráfognám, hogy szellemi fogyatékos, mert valamit csinált előttem az úton, akkor már a világ összes embere az lenne.
#12: Bármelyik esetben, amikor utólag jön a csekk gyorshajtásért, jogosulatlan úthasználatért, jogosulatlan parkolásért, pofátlanítós videóban szereplésért, drónos szabálysértésrögzítésért és még sorolhatnám. A kulcsszó, egyedi azonosító. Amivel sem bicikli, sem a biciklis nem rendelkezik. Innentől nincs utólagos számonkérés. Ahogy a szabályokat sem kell ismerniük. Nincs semmi feltétele, hogy valaki biciklire üljön és elinduljon a forgalomban, nincs semmiféle alaptudáshoz, elváráshoz kötve. Itt pedig a kulcsszó: jogosítvány.
Lehet baromkodni tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!