Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kerékpárosok szellemi...

A kerékpárosok szellemi fogyatékosok?

Figyelt kérdés

Pár napja történt hogy a nyugati parkolóbol kijöttem a Teréz körútrol fordultam jobbra a Váci útra lámpa zöldre vált elkezdek gyorsítani erre a semmiből 30 al keresztbe át vágott előttem a 4 sávos úton egy biciklis.

Majdnem elütötem a nyomorultat. Ezeknek a fejébe mi játszódik le? Halhatatlannak hiszik magukat?

2023. ápr. 19. 23:46
1 2
 11/20 NTBS ***** válasza:
100%
Nem.
2023. ápr. 20. 08:38
 12/20 anonim ***** válasza:

#9: az autósokat is mikor büntetik meg utólag?

Nagyon durva (30%+) gyorshajtás, esetleg bűncselekmény esetén és kb. ennyi.

Nem fogok finomkodni, amit írtál baromság. Kell ismerniük a szabályokat és számonkérhetők.

2023. ápr. 20. 09:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha az úttal parhuzamosan ott a kerékpár sáv miért ciki használni azt ? ( Műszaki indoka nincs, én is a kerékpár sávon tekerek, semmi baja, sőt...)
2023. ápr. 20. 10:23
 14/20 A kérdező kommentje:
3 az normális hogy 4 sávos fő úton KERESZTBE át vág egy gyorsító autó előtt?
2023. ápr. 20. 11:12
 15/20 anonim ***** válasza:

#14 Nem normális. De te sem vagy normális hogy egy ilyen, alapvetően mindennapos helyzettől elgurul nálad a gyógyszer és elkezded a komplett kerékpáros társadalmat sértegetni egyetlen példa miatt.

Ha minden csoportra ráfognám, hogy szellemi fogyatékos, mert valamit csinált előttem az úton, akkor már a világ összes embere az lenne.

2023. ápr. 20. 12:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Illetve visszakérdezek. Kiszállsz a szarodból és felülsz kerékpárra akkor szellemi fogyatékossá válsz? Döntsd el magad.
2023. ápr. 20. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:

#12: Bármelyik esetben, amikor utólag jön a csekk gyorshajtásért, jogosulatlan úthasználatért, jogosulatlan parkolásért, pofátlanítós videóban szereplésért, drónos szabálysértésrögzítésért és még sorolhatnám. A kulcsszó, egyedi azonosító. Amivel sem bicikli, sem a biciklis nem rendelkezik. Innentől nincs utólagos számonkérés. Ahogy a szabályokat sem kell ismerniük. Nincs semmi feltétele, hogy valaki biciklire üljön és elinduljon a forgalomban, nincs semmiféle alaptudáshoz, elváráshoz kötve. Itt pedig a kulcsszó: jogosítvány.

Lehet baromkodni tovább

2023. ápr. 20. 13:33
 18/20 A kérdező kommentje:
15 még szép, hogy elgurul a gyógyszerem mert az én autóm elejét töri össze ha elütőm. Aztán várhatók órákat egyhelyben amíg a rendőrök helyszínelnek meg majd bíróságra is szaladgálhatunk
2023. ápr. 20. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Jajj ne ez már megint a helyesírási hibás kamugép...
2023. ápr. 20. 20:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Parancsolsz?
2023. ápr. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!