Ádi2002 kérdése:
Riga delta beállt, de a dugó ès a henger rendben van, mi a gond?
Figyelt kérdés
Lènyegèben semmit sem tudok a motorról, tegnap lett vève.
Külsőleg jó állapotban van, foglalkoztak is vele.
Megnèztem, hogy mi is lenne a problèma. A henger gond nèlkül lejött, de így is szorul, ès a dugó meg sem moccan.
A sebessègek bekattannak, ès gond nèlkül a kuplungot is be lehet húzni. Talán a csapágyak szorultak meg?
2023. ápr. 17. 06:13
2/5 anonim válasza:
én olajcsere után jártam így. Majdnem új volt a motor, de az általam beletöltött olaj em belevaló volt. Alig mentem harminccal és beállt. Olajcsere hígabbra, utána nem fordult elő. Nálam nem a henger szorult, de hogy mi más, azt máig nem tudom.
Cserlj a blokkban olajat hígabbra.
3/5 anonim válasza:
Hajtókar alsó-felső csapágy meg tud szorulni, wartburgnál volt ilyenem.
4/5 A kérdező kommentje:
Megbontottam a blokkot, nem húztam szèt...
Amit elengedte a tömítès, vagy fèl liter víz kicsurgott belőle...
2023. ápr. 17. 19:30
5/5 anonim válasza:
Mondják, hogy a víz egy természetes anyag, ám a Riga-blokkban a jelenléte NEM természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!