A tulméretre fúrt s51-es simsonom nem indul életjelet sem ad. Előtte ment. Üzemanyag rendben szikra van. Mi lehet a probléma?
Gondolom kompresszió is van rendesen?
ha van szikra, akkor az jó helyen van? előgyújtást visszavetted? persze csak akkor, ha növelted a sűrítési végnyomást..
az üzemanyag jelenléte látszik a gyertyán? gondolom jónéhányszor próbáltad berúgni..
még egy lehetőség..ha biztosan minden rendben, nem vizes a benzin, a súbertő jóhelyen, a benzinszit közép felett, erős a szikra, és az is jó helyen van, akkor jön az, hogy vagy betolod, vagy lejtőn gurulsz egy hosszút...
ha ekkor sem indul, akkor kifúj a főtengelyszimmering, vagy sűrítés alatt mégis rossz a gyertya.
ez utóbbi a legsunyibb hiba..ezt már beszpotam...mire rájöttem, majdnem összevágtam a motort..
igen, ez velem már előfordult..de csak használt gyertyával..
persze ha kint van szikra, azon lehet látni, hogy harmatgyenge, vagy atomerős..
az atomerős szikra az használt gyertyával is gyújt becsavart állapotban, a harmatgyenge szikra meg csak ímmel ámmal..inkább sehogy..
csinálj egy ideiglenes gyújtást akár akksiról vagy több elemről...csak a beindulás erejéig..valakitől kérj egy trafót kölcsön, kívül összekötöd a megszakítót, akksit trafót, azt hajrá...ha indul, akkor tudod mit kell kidobni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!