10-15 év múlva hogyan fogjuk használni a benzines és dízel autóinkat?
Te át fogsz állni elektromos autóra, hogyha nem lesz a közeledben benzinkút (2-3 óra kiruccanást jelent egy nyamvadt tankolás), 20-30 ezer Ft lesz 1 liter motorolaj? 2-3 hetet kell várni motor alkatrészre, ráadásul aranyáron?
Szerintem ez vár ránk, amint elterjednek az elektromos autók!
10-15 év múlva? A most eladott benzines autók akkor lesznek 10-15 évesek. A mostani magyar átlagéletkor alatt. Az EU 2035-től akarja betiltani az új autók forgalmazását. Az 12 év múlva lesz.
"20-30 ezer Ft lesz 1 liter motorolaj?"
Lehet, hogy az ára annyi lesz az infláció miatt. De ha egyre kevesebben akarnak kőolajtermékeket venni, akkor miért menne fel a valós áruk?
Következő kocsink elektromos lesz. Negyed annyi alkatrész, azok sem nagyon romlanak el.
0 karbantartási igény, évi 2 kerékcserén túl.
És végtelenül kényelmes most is a hibridnél mikor csak gurulunk áló motorral. Olyan nyugodt, kellemes
Megint egy kis nostradamus álmodozik a hülyeségeiről :D :D
Én maradok heteró hátralévő életemben és nem járok elemes játékkocsival. :D
Amúgy végtelenül szuper lesz az elemes rohammentő, és tűzoltó szerkocsi intézménye..
"Sajnálom, megyünk amint tudunk, még 4 órát töltjük a tűzoltóautót, addig oltsa vödörből..." :)
Az biztos, hogy a lítiumos akku zsákutca, de maga az elektromos autó jó dolog, és már vannak teljesen használható hatótávú kocsik. Nyilván egy területi képviselőnek vagy németbe prostikat fuvarozónak még továbbra sem elég, de az emberek 90%-ának igen.
Az árak most már közelednek a benzines/dízeleshez
Ez még elég sokat fog alakulni a következő 10-20 évben.
Sehogy nem fogtok, mert nem lesznek már belsőégésű kotlák.
Nekem meg már évek óta csak elektromos autóim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!