Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fordulat autós motoros iskolár...

Fordulat autós motoros iskoláról vélemények?

Figyelt kérdés

A spuri Sulit akartam először, de számtalan negatív véleményt olvastam róla.

A kategóriát szeretnék

2023. ápr. 14. 21:51
 1/1 anonim válasza:

Szia

Nekem volt hozzájuk szerencsém, nagyon nem ajánlom őket. Lehet, hogy régen jó hírük volt, de a mostani oktató gárda kritikán aluli (legalábbis a zuglói csapat). 2-3 órát mentem hozzájuk, ami a tanpályán volt, aztán ott is hagytam, mert az oktató volt, hogy random felszívódott, azt se tudtuk hol van, de az is előfordult, hogy éppen fűzött valami csajt, miközben vki belerongyolt a gumifalba, de ez fel sem tűnt neki, mert észre sem vette, hiszen nem a pályán történő dolgokkal foglalkozott... illetve amikor elkezdtem volna gyakorolni a rutinpályát, akkor kérdeztem, hogy a bóják hogy vannak pontosan, hol kanyarodjak stb. - erre az volt a válasz, hogy nézzem az előttem lévőt, hogy ő mit csinál, utánozzam le. Ezt igazából youtube-ról is megtudom nézni, ezért meg nem fizetek, szóval értelmetlennek láttam, hogy itt tovább folytassam a dolgot, mert teljesen komolytalan az egész, így inkább váltottam, és ez volt a lehető legjobb amit tehettem. - azóta sikeresen levizsgáztam, de ha maradok náluk, szerintem még mindig ott köröznék a rutinpályán...

júl. 26. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!