Spuri suli autos iskolarol velemyenyek?
Figyelt kérdés
Bögös Gábor lesz az oktatóm, egy-két véleményt olvastam rola, sajnos mind negatív volt, de nem nagyon magyaraztak meg, hogy miert. Beszeltem vele ketszer is telefonon, hang alapjan nagyon szimpatikusnak tunt, de azert a rossz velemenyek utan kicsit felek2019. szept. 9. 10:52
1/2 anonim válasza:
Alkalmatlan. Senkinek sem ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Úgyszintén senkinek sem ajánlom. Goromba, bunkó stílusa van és lenézően beszél hozzád. Nem tudom, kicsit idősebbeknek mi a véleményük róla, de ha fiatal vagy semmiképp se menj hozzá. Én az első órán mondtam neki hogy csak egyszer vezettem előtte. Ezek után 14 órát töltöttünk a tanpályán a 6 helyett… Ha meg tudtad csinálni az összes parkolást még 4 másik alkalommal ugyan azokat gyakorolhatta. Nagy nehezen kivitt utána a forgalomba. Ott meg folyamatosan azt hajtogatta, hogy nem tudom a kreszt… A kresz vizsgán elsőre átmentem 6 hibával tehát nem gondolom, hogy nem tudtam volna. Nagyon sokszor telefonál, béna összekeveri az instrukcióit. Imád vele taposni a fékbe csak indokolatlanul. Ha nála tanulsz ne is számíts olyanra hogy te 30 óránál elmész vizsgázni. 85 perc alatt kb 15-20 kmket mész végig csak 30-ás utcákba nehogy összegyűljön a km… Ha megemlíted neki, hogy szeretnél menni esetleg országútra hogy több km-d legyen akkor egyszer kivisz és ennyi… nekem elvileg 60 óránál gyűlt össze a 580km de könyörgöm ugy van hirdetve hogy 30 óránál el lehet menni vizsgázni. Nem lehet vele beszélni, mert egyszerűen egy paraszt. Én több mint 60 órát vezettem nála és nagyon lehúzott minket… tehàt ott hagytunk neki kb 600ezer forintot és akkor nagy nehezen közölte hogy elmehetek vizsgazni. Természetesen a vizsgán megbuktam ő ezzel is csak nyert… Aztán mondtam neki hogy egyszer megyek vezetni a következő vizsga előtt, de sajnos nyaralas miatt lemondtam. Ekkor is kötekedett, de még másfél hét volt a vizsgáig. Sikerült lemondanom, mondta hogy hívjam amikor visszaértünk és talál időpontot a rákövetkező hétre. Természetesen nem volt időpont mikor felhívtam. Azt mondta hogy szeptember közepe, vége fele tudnék menni. Na itt telt be nálam végleg a pohár. Tehát ha megbuksz kb 2 hónap múlva mehetsz újra. Ezek után oktatót váltottam és szerencsere mem volt képük kifizettetni a 30ezert az iskolaváltás miatt. Én szüleimnek már 20 óra óta mondtam hogy váltanom kéne mert valami nem jó, nem tetszik az oktató, semmi pozitívumot nem tud mondani, felnagyítja a hibáim. Ők azt mondták maradjak majd jobban fog menni… hát ezzel az emberrel nem. Nyilván nem hibáztatom őket ezért. Undorító amit csinál az oktató, én nagyon utáltam vezetni járni. Az iskolát sem ajánlom a lehúzásra megy az egész, és tele van borzalmas oktatókkal. Ha esetleg 30-40 óránál el szeretnél menni vizsgázni inkább a vidéki vagy Budapest melletti autósiskolákat ajánlom, hidd el jobban megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!